Târgu-Jiu: Bozga şi Câju sunt testaţi de Cârţu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Bozga şi Câju sunt testaţi de Cârţu
Târgu-Jiu: Bozga şi Câju sunt testaţi de Cârţu

Pandurii mai testează încă doi jucători, la antrenamentul de aseară fiind prezenţi Câju şi Bozga, fotbalişti pe care Cârţu vrea să îivadă în aceste zile. Este vorba de atacantul celor de la CSM Râmnicu Vâlcea, Enache Câju, şi fostul jucător de la Petrolul, Jean Bozga, de cetăţenie româno-congoleză.

Fundaşul Jean Bozga a evoluat la Petrolul Ploieşti şi ar putea fi transferat ca jucător liber de contract în timp ce atacantul Enache Câju de la CSM Vâlcea ar putea veni sub formă de împrumut. Câju e genul de atacant dorit de Cârţu, el fiind cel mai bun marcator al echipei în sezonul trecut când a înscris de 14 ori pentru vâlceni unde a fost coleg în atac cu Stromajer.

Câju a fost golgeter la Vâlcea

Câju a fost unul dintre cei mai buni marcatorii din liga a doua în campionatul trecut făcând cuplu în atac cu Jaka Stromajer la formaţia vâlceană. El a înscris  anul trecut de 14 ori pentru CSM Râmnicu Vâlcea şi a fost al treilea marcator al ligii secunde. Bozga este fundaş central, a jucat în liga a doua pentru Dunărea Galaţi şi, în ultimele două sezoane, pentru Petrolul Ploieşti, echipă de care s-a despărţit în această vară. În aceste zile este aşteptat un atacant străin despre care tehnicianul spune că, dacă va reuşi să-l impresioneze, va putea semna imediat cu Pandurii, fiind jucător liber de contract.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite