Târgu-Jiu: Cardoso şi Martinovic costă două milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pandurii îi dau pe cei doi fundaşi dar numai pentru doua milioane de euro
Pandurii îi dau pe cei doi fundaşi dar numai pentru doua milioane de euro

Cei doi fundaşi ai pandurilor care au evoluat aproape toate meciurile din tur au fost trecuţi pe lista de posibile achiziţii ale Stelei.

Doriţi mai întâi de Dinamo care i-ar vrea de fapt gratis, în contul unei presupuse datorii a celor de la Pandurii, Cardoso şi Martinovic, sunt acum pe lista Stelei, oficialii de la Pandurii fiind dispuşi să îi cedeze dar numai pentru un preţ de două milioane de euro.

Titulari în majoritatea meciurilor

Problemele din defenisva Stelei au făcut ca speculaţiile pe seama eventualelor transferuri să fie din ce în ce mai numeroase. O listă apărută ieri cu posibilele achiziţii are printre jucătorii doriţi de Stoichiţă şi doi „panduri”, fundaşul central sârb Martinovic şi fundaşul stânga brazilian Cardoso. Cei doi fundaşi au jucat constant bine în tur, apărarea pandurilor fiind pe locul şapte într-un clasament neoficial, aceştia fiind jucători de bază în majoritatea meciurilor.
Pe lângă faptul că sunt buni apărători cei doi „panduri” au dovedit şi calităţi de atac, Martinovic reuşind să înscrie de trei ori în mai puţin de un an de când e la Pandurii fiind un bn executant de lovituri libere şi lovind bine balonul cu capul. Cardoso a reuşit şi el un gol în tur, chiar în poarta celor de la Dinamo care l-ar dori din retur în echipă, la fel ca şi pe Martinovic. Chiar dacă nu s-au primit oferte concrete pentru cei doi, clubul Pandurii ar fi dispus să îi vândă contra unei sume destul de mari, fixând un preţ de un milion de euro pentru fiecare.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite