Târgu-Jiu: Cardoso îşi vede soţia de două ori pe an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Cardoso îşi vede soţia de două ori pe an
Târgu-Jiu: Cardoso îşi vede soţia de două ori pe an

Eroul Pandurilor din meciul cu Dinamo, Alexandre Cardoso, a dedicat primul său gol marcat pentru gorjeni soţie sale Eloisa. Aflaţi la mii de kilometri distanţă cei doi se văd de două ori pe an, din cauza problemelor pe care soţia sa le are în familie. Eloisa nu poate veni în România pentru că are grijă de mama sa bolnavă, ea fiind o singură dată la Târgu Jiu în primăvara acestui an.

Cardoso s-a căsătorit cu Eloisa de Crăciun, în 2008, atunci când a fost în vacanţă în Brazilia iar de atunci s-a întîlnit cu soţia doar de două ori. Cei doi comunică mult prin telefon sau pe internet, Cardoso dedicându-i golul din meciul cu Dinamo pentru a o face mai fericită după problemele prin cae trece, mama sa fiind imobilizată la pat din cauza unei boli necruţătoare şi, fiind pe moarte. „M-am gândit la familia mea, mai ales la soţie. E departe şi îi e foarte dor de mine iar familia soţiei mele trece printr-o perioadă mai grea. Ea are o problemă acum dar eu vreau să o ajut să fie fericită şi liniştită” a declarat brazilianul după ce a marcat golul din meciul cu Dinamo. Acesta s-a gândit şi la colegii de echipă dar şi la preşedintele clubului când a ales să intre pe teren deşi avea o ruptură musculară şi avea dureri mari la picior: „Golul e şi pentru băieţii de la Pandurii dar mai ales pentru preşedintele Condescu. Am discutat înainte de meci şi mi-a spus că avem nevoie de un rezultat pozitiv. Pe teren la asta m-am gândit să fie mulţumit şi preşedintele. Sunt fericit că am reuşit să-l fac fericit şi sunt şi eu sunt mult mai liniştit.”

Merge acasă de două ori pe an


Cardoso nu vede prea des familia, fiind peste 10 000 de km până în Brazilia.
De la Târgu Jiu până acasă face 28 de ore, cu drumul de Bucureşti apoi cu avionul până în Franţa şi de acolo în Brazilia, spre Sao Paolo şi pe drumul din capitală până în oraşul său, Santa Rosa de Viterbo. Pleacă foarte rar de când e în Europa, cam de două ori pe an. „E greu dar ce să fac, asta e viaţa pe care am ales-o de la 14 ani şi eram pregătit. Fiecare om e lăsat de Dumnezeu pentru a face ceva şi cred că pentru asta m-a lăsat Dumnezeu pe mine să joc fotbal. E darul meu e să joc fotbal.”

Îşi vede soţia mai mult pe internet


Colegilor lui Cardoso le place să glumească că e căsătorit la „fără frecvenţă” pentru că nu are soţia alături de el. Acesta spune că doar telefonul îl ajută să mai discute cu Eloisa şi de văzut o vede doar pe internet: „Vorbesc cu ea doar la telefon şi pe internet. Acum ştie că am înscris şi ea şi părinţii şi fraţii mei care se uită mereu pe internet şi văd pe site-ul clubului dacă joc sau dacă dau gol. Au vazut pe site momentul în care s-a dat gol şi cine a marcat şi s-au bucurat pentru mine.” Pentru a-l putea urmări şi jucând, Cardoso spune că le va face cadou celor de acasă un receiver:„Când voi merge în vacanţă, le voi duce un aparat special de recepţie din România ca să poată vedea meciurile mele prin satelit. Suntem o familie mare şi unită, aşa e frumos şi e important să fim mai apropiaţi măcar aşa. Mă ajută mult pe teren să ştiu că se gândesc la mine şi îmi sunt alături. M-aş bucura să fie mai aproape fizic de mine dar nu se poate.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite