Târgu-Jiu: Cardoso şi-a revenit din stres

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Cardoso şi-a revenit din stres
Târgu-Jiu: Cardoso şi-a revenit din stres

Fundaşul brazilian şi-a revenit după stresul din cantonament şi s-a prezentat până la urmă la antrenamente după o discuţie cu preşedintele clubului, aşteptând acum amenda promisă de Cârţu.

Mai citeşte:

Citeşte cu ce echipă va juca Universitatea Craiova în această seară pe stadionul "Ion Oblemenco"

Află ce decizie radicală va lua Adrian Mititelu împotriva lui Mircea Bornescu

Vezi ce părere au jucătorii despre noul echipament al Ştiinţei

Brazilianul Cardoso de la Pandurii a dezertat la revenirea la Târgu Jiu a echipei refuzând să se mai antreneze. După ce nu i s-a acordat un fault la un meci amical din Austria, când un adversar i-a spart buza, Cardoso a părăsit terenul fără încuviinţarea lui Cârţu, apoi solicitând staff-ului să fie lăsat să plece acasă. La revenirea echipei acasă nu s-a mai prezentat la antrenamente motivând faptul că a avut probleme  personale care l-au afectat, la fel ca şi stresul din cantonament.

Vrea să o aducă pe Eloisa în România


Cardoso a povestit că soţia sa Eloisa este singură în Brazilia şi trebuie să aibă grijă de mama sa pe perioada cât el se află în România. Fundaşul a mărturisit că ar fi dorit să o aducă pe Eloisa la Târgu Jiu dar acum nu s-a putut pentru că mama ei era la spital:  „Mama soţiei mele e bolnavă şi era în spital iar soţia mea era lângă ea dar acum e mai bine şi nu mai sunt probleme. Am vorbit cu părinţii mei pe internet să-mi mai spună ce e acasă pentru că noi nu putem pleca în Brazilia chiar dacă suntem liberi zilele acestea. E prea departe de România şi oricum n-am avea cum să ajungem şi să ne întoarcem atât de repede. Am şi aşa probleme cu diferenţa de fus orar de România dar mă readaptez cu timpul la ora de aici. Mai dorm după-amiaza pentru că noaptea n-am putut dormi o vreme după ce am ajuns în ţară” a explicat azi Cardoso o parte din problemele sale personale care l-au făcut să nu mai gândească normal şi să refuze să se antreneze.

Aşteată amenda promisă de Cârţu

Ameninţat de Cârţu cu o amendă, Cardoso a fost chemat de preşedintele Condescu pentru a-i explica situaţia creată şi de ce a reacţionat aşa la meciul cu Hapoel. Fundaşul a spus că este vorba de probleme personale şi de tensiunea şi stresul din cantonament. „Nu a fost nimic grav, doar că s-a acumulat şi stresul din cantonament plus unele probleme personale şi de aceea am reacţionat aşa. Am vorbit cu preşedintele şi i-am povestit că nu a fost corect arbitrul la faza respectivă, mie mi-au dat un cot în faţă şi aveam şi sânge în gură dar arbitrul nu a dat nimic. Iar antrenorul Cârţu a zis că-mi dă amendă dacă ies de pe teren” a explicat Cardoso care a promis că-şi va cere scuze de la antrenor şi va accepta să fie amendat.

Cardoso urmează să fie sancţionat conform Regulamentului de Ordine interioară, după cum a explicat antrenorul Sorin Cârţu, sancţiunea urmând să fie stabilită luni de comun acord de către antrenor şi preşedintele clubului.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite