Târgu-Jiu: Cardoso a presimţit că va înscrie cu Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Cardoso a presimţit că va înscrie cu Dinamo
Târgu-Jiu: Cardoso a presimţit că va înscrie cu Dinamo

Fundaşul Alexandre Cardoso a povestit după meciul cu Dinamo că a simţit că va înscrie şi de aceea a a şi dorit atât de mult să joace în acest meci. Fiind diacnosticat în urma ecografiei cu o ruptură musculară de 0,5 cm, Cardoso nu a vrut să stea pe bancă, ştiind că din echipă mai lipseşte un fundaş de bază, Novak Martinovic.

După ce a înscris primul său gol de când e la Pandurii, Cardoso a explicat că n-ar fi putut lipsi de pe teren la acest meci:  „A fost un meci greu pentru că era Dinamo, una din echipele mari din România. Dar mă bucur că s-a terminat cu un rezultat bun şi sunt fericit. Am jucat pentru că nu era o ruptură mare, 0,5 cm doar şi asta e mică şi am considerat că pot să joc aşa. Mă bucur că n-au fost probleme pentru mine. L afaza golului am mers în careu cu ideea de a înscrie. Dacă nu aş fi jucat din cauza acestei rupturi nu aş mai fi dat acest gol şi poate că şi echipa pierdea meciul. Nici nu vreau să mă gândesc că aş fi putut lipsi de pe teren la acest meci că puteam să nu joc pentru că aveam ruptură.”

Şi-a dorit să joace neapărat cu Dinamo

Cardoso a explicat faptul că a avut o presimţire că va înscrie la meciul cu Dinamo şi de aceea a şi insistat atât să joace: „Am simţit înainte de meci că pot să dau gol, numai la asta m-am gândit când am ales să intru pe teren şi accidentat. Mi-am dorit foarte mult să joc şi am simţit o putere care m-a făcut să intru mai în forţă şi să nu mă gândesc prea mult că mă doare piciorul. Nici nu m-am gândit deloc la mine ci doar să fac un meci bun şi să dau un gol pentru echipă.”

Cardoso a purtat înainte de meci şi o discuţie cu preşedintele clubului căruia i-a spus că vrea să joace neapărat: „Am discutat cu preşedintele şi ştia că sunt accidentat şi i-am spus că vreau să joc şi să fac un meci bun şi să ajut echipa. Voiam neapărat să joc pentru că era şi Martinovic accidentat şi aveam probleme. Nu sunt eu un fotbalist prea important la echipă dar cred că pot să ajut şi eu puţin iar acum sunt fericit că am ajutat Pandurii. Eu aşa cred că nu sunt cel mai important la echipă. Mă gândesc la fiecare meci să fac un joc mai bun, să joc din ce în ce mai bine şi să cresc de la meci la meci.”
Fundaşul va lipsi acum de la pregătire timp de o săptămână, perioadă în care va face fizioterapie pentru vindecarea rupturii, urmând ca de luni să revină din nou la pregătire.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite