Târgu-Jiu: Energia Rovinari a câştigat meciul cu CSU Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă până acum a pierdut când a jucat cu ultima clasată, aseară Energia Rovinari nu a mai avut emoţii pe teren propriu în meciul cu CSU Municipal Braşov, învingând cu scorul de 95-61.

Gorjenii nu au avut emoţii în faţa ultimei clasate din prima ligă în faţa căreia s-au impus clar, scorul pe sferturi fiind 21-21, 21-14, 22-13 şi 31-13.  Pentru Energia cei mai buni marcatori au fost Griffin – 16p, Barber – 15p, Troupe – 15p şi Lupusavei – 9p.

Antrenorul Theo Evens a mărturisit că se aştepta la un scor mai strâns cum a fost în primul sfert dar elevii săi şi-au revenit rapid: „Credeam că va fi o victorie mai apropiată. În prima repriză a fost destul de strâns, dar am fost capabili să strângem rândurile în apărare să marcăm coşuri uşoare pe contraatac şi la sfârşit Lupusavei a început să arunce de trei puncte şi asta a făcut diferenţa aşa mare.”

Antrenorul oaspeţilor de la Braşov, Dan Calancea, a apreciat la finalul meciului că gazdele s-au impus pentru că echipa sa nu a pus probleme decât în debutul meciului: „Felicit echipa din Rovinari pentru că a câştigat meritat. Am reuşit să punem probleme în primele două sferturi după care am căzut total. Pentru noi, mai important acest sezon şi cel care urmează este să dezvoltăm pepiniera noastră, avem campioni la minibaschet la juniori 2, 3 şi U 20. Din păcate, pentru foarte multe echipe situaţia economică mondială şi-a pus amprenta asupra lor şi asta se vede şi în campionat.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite