Grigoraş a zâmbit după 102 de zile!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În partida inaugurală din etapa a 23-a, Pandurii Târgu Jiu a învins, în deplasare, lanterna roşie a campionatului, CS Mioveni, scor 2-0. A fost prima victorie a gorjenilor în Liga I de la 12 decembrie 2011!

Batin (16) şi Viera (52) au înscris golurile unei victorii care a urcat Pandurii pe locul 7 cu 35 de puncte. Mioveniul ocupă ultimul loc, cu 11 puncte, la 11 distanţă de poziţia a 14-a care asigură rămânerea în prima ligă.

„Grig" le-a pus gând rău steliştilor

Tehnicianul Pandurilor a început deja să facă planuri pentru partida din următoarea etapă cu Steaua (sâmbătă, ora 21.30, Digi Sport).

„N-am strălucit cu Mioveniul, însă important e că am câştigat şi acum avem un moral bun pentru meciul cu Steaua. Ei vor veni la Târgu Jiu cu orgoliul rănit, mai ales că au pierdut la Târgu Mureş. Sper să facem un meci bun, mai ales că vom evolua pe teren propriu", a afirmat „Grig".


CS Mioveni: Cobrea - Voicu (Crăciun 30), Stoica, Iordache, Baicu - Enache, Ispir, Năstăsie, Mandea (Ionescu 30) - Zuluf (Coşereanu 58), Ayza. Antrenor: Marian Pană

Pandurii: Mingote - Unguruşan, Viera, Rada, Cristea - Maxim (Grigoraş 53), Nistor, Pintilii, Voiculeţ (Neagu 86) - Batin (Lemnaru 80), Ibeh. Antrenor: Petre Grigoraş

Goluri: Batin 16, Viera 52
Stadion „Orăşenesc": 1.000
Arbitru: Iulian Dima

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite