Târgu-Jiu: Meciiul dintre Pandurii şi CRF Cluj va fi păzit jandarmi cu câini de serviciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Meciiul dintre Pandurii şi CRF Cluj va fi păzit jandarmi cu câini de serviciu
Târgu-Jiu: Meciiul dintre Pandurii şi CRF Cluj va fi păzit jandarmi cu câini de serviciu

Meciul Pandurilor din această seară va fi păzit de forţe de ordine şi de câini de serviciu. Peste 100 de jandarmi gorjeni vor asigura măsurile de ordine publică din incinta stadionului dar şi din zonele apropiate.

120 de jandarmi din cadrul  Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Gorj vor asigura măsurile de ordine publică cu prilejul partidei de fotbal dintre echipele C.S. Pandurii Lignitul Tg.Jiu – C.F.R. Cluj.  Efectivele de jandarmi vor asigura ordinea publică în zona apropiată şi imediată a stadionului şi pe traseele de afluire/defluire ale spectatorilor, precum şi protecţia delegaţiilor echipelor şi oficialilor, cordoane de ordine, filtre, patrule de ordine publică,  auto şi patrule de ordine cu câini serviciu,  rezerve cu misiunea de a preveni săvârşirea de fapte antisociale, anterior, pe timpul desfăşurării şi după terminarea manifestaţiei sportive. Aceste măsuri au fost luate pentru a preveni evenimentele care au avut loc la meciul disputat între echipa timişoreană şi cea a Clujului.
Accesul spectatorilor în incinta stadionului se va efectua numai pe baza documentelor de acces - abonamente,  bilete de intrare şi invitaţii emise de clubul organizator. Astfel, pe la porţile de acces nr.1 şi nr.2 în baza sportivă  vor avea acces spectatorii locali. Pe la poarta de acces nr.3 în baza sportivă vor avea acces numai jurnaliştii acreditaţi, oficialii şi galeria echipei oaspete. Porţile de acces  nr. 1, 2, 5, 6, 9, 10, 12, 14, 17 şi 18 se vor deschide astăzi,  începând cu ora 18.00.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite