Târgu-Jiu: Păcurar şi-ar dori să joace la CFR Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Păcurar şi-ar dori să joace la CFR Cluj
Târgu-Jiu: Păcurar şi-ar dori să joace la CFR Cluj

 Mijlocaşul echipei Pandurii este dorit de CFR Cluj, clubul clujean fiind dispus să-l achiziţioneze contra sumei de 350 000 de euro. În vară când Craiova se interesa de un transfer al acestuia, preşedintele Marin Condescu l-a cotat la 500 000 de euro dar a precizat că ar fi dispus să mai negocieze în cazul unei oferte.  

Păcurar spune că nu a primit personal nici o ofertă dar ştie că CFR s-a interesat de el: „Eu nu ştiu nimic de vre-o ofertă pre mine nu m-a contactat nimeni dar am auzit că CFR s-a interesat de contractul meu cu Pandurii acum trei săptămâni.  Dar am auzit de oferta asta aşa cum am auzit şi de cea de la FC Copenhaga de la tv şi din presă. Când o să ştiu şi eu de vreo ofertă o să vorbesc, dar deocamdată nu. O iau ca pe un zvon cum au apărut şi altele de-a lungul timpului. Deocamdată, eu nu ştiu nimic concret.” Golgheter al pandurilor cu patru goluri în acest sezon, Păcurar spune că şi-ar dori să joace la Cluj şi pentru că e acasă: „Normal că mi-ar plăcea să joc la Cluj, dar rămâne să se discute asta la nivel de cluburi şi să se ajungă la o înţelegere. Eu aş prefera CFR din mai multe motive, aş fi acasă şi aş juca la o echipă mai mare.”

 

Păcurar va intra din iarnă în ultimele şase luni de contract el având contract cu Pandurii până  în 2010. Acesta a  fost dorit şi de Universitatea Craiova când la Craiova era aşteptat Victor Piţurcă ca antrenor, el fiind la un moment dat propus ca parte a înţelegerii cu Dinamo contra milionului de euro, atunci când s-a discutat despre un eventual schimb de jucători.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite