CEZ Electrica, reclamată la Prefectură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul comunei Bâlteni strânge semnături de la cei 10.000 de localnici pentru a reclama compania la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor.  Oamenii sunt supăraţi pentru că frecvent rămân fără curent electric şi li se ard aparaturile electrocasnice din cauza variaţiilor de  tensiune din reţea. 

Reprezentanţii autorităţilor locale din Bâlteni au întocmit un tabel pentru strângere de semnături în vederea reclamării Companiei CEZ Electrica la instituţiile de control din judeţ. Atât locuitorii comunei cât şi reprezentanţii autorităţilor sunt nemulţumiţi de serviciile de proastă calitate pe care aceasta le furnizează în ultimii şapte ani. Primarul Vasile Vlăduleanu spune că la fiecare adiere de vânt, toată comuna rămâne fără curent. Din acest motiv a anunţat că va sesiza Prefectura şi chiar Guvernul. „De şapte ani trăim un calvar. Ori de câte ori bate umpic vântul rămânem toţi fără curent. Noi nu trebuie să mai ţinem în case nici frigidere, nici maşini de spălat pentru că ni se ard. Sunt familii cu copii mici şi persoane bolnave. Cum să rămână pe întuneric?... Aşa ceva nu este posibil. E bătaie de joc. Serviciile pe care ni le furnizează sunt execrabile. Ar trebui să investească în reţele. Dacă cineva întârzie cu plata facturilor, angajaţii companiei se grăbesc să le ia contoarele. Vom depune plângere la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului, la Prefectură şi voi ajunge chiar şi la Guvern“, a declarat Vasile  Vlăduleanu, primarul comunei Bâlteni.


Sute de aparaturi electrocasnice arse


În urmă cu aproape patru ani, din cauza supratensiunii electrice, au ars aparaturile electrocasnice din 152 de familii care locuiesc în satul Cocoreni. În plus, în urmă cu câteva zile, reprezentanţii autorităţilor nu au putut interveni cu pompele electrice, din lipsă de curent, pentru evacuarea apei din trei gospodării inundate. „În mod normal ar trebui să fim anunţaţi dinainte dacă se fac reparaţii la reţea sau orice alte intervenţii. Cele două pompe electrice nu au putut fi puse în funcţiune pentru că s-a luat curentul noaptea la ora 3.00 şi a revenit ziua la 12.00 după care s-a întrerupt din nou“, a mai spus edilul din Bâlteni. „De foarte multe ori mi s-a stricat mâncarea din frigider, este un dinsconfort total“, a spus Gheorghe Mărgulescu de 71 de ani, un consumator revoltat din satul Cocoreni. Reprezentanţii CEZ Electrica le-au transmis consumatorilor că până pe 19 august vor lua măsuri de îmbunătăţire a serviciilor din localităţile Bâlteni şi Plopşoru, acolo unde s-au înregistrat cele mai multe sesizări. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite