Târgu-Jiu: Bronzul de vară se întreţine la solariu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeile preferă bronzarea la solariu în perioada lunilor mai- iunie dar şi iarna, înainte de sărbători. Pentru că bronzul pielii unei femei atrage privirile, cele mai norocoase dintre femei ajung iarna în zone tropicale pentru a se bronza, cele care nu-şi permit luxul de a pleca din ţară se mulţumesc cu bronzul de solar.


Solariul şi bronzarea cu accelerator pentru bronz au apărut relativ recent şi în Târgu Jiu, în ultimi cinci ani toate saloanele de specialitate pentru femei, şi mai nou sălile de forţă şi fitnes, având în dotare un solariu. Aparatele nu sunt foarte scumpe, între 2000 şi 3000  de lei, iar amortizarea lor se poate face rapid. Salonul Janyn din Târgu Jiu are în dotare un astfel de solar la care apelează de regulă doamne şi domnişoare, dar în ultima vreme au apărut şi solicitări din partea bărbaţilor pentru a se bronza. Cosmeticiana Patricia Apostol se ocupă de clientele care doresc să meargă la solariu, oferind sfaturi pentru fiecare în funcţie de genul pielii, recomandând acceleratoarele de bronz şi setând timpul de expunere în funcţie de bronzul dorit de clienţi.

La salon vin şi bărbaţi


Patricia a mai povestit şi că sunt destui bărbaţi care vin la salon să se bronzeze: „Vin în general femei la noi la salon, mai puţini bărbaţi dar vin şi ei, mai ales străinii apelează pentru că ei au deja practica aceasta a folosirii solariului. Vin mai ales sportivi, fotbalişti care vor să-şi întreţină bronzul.” Salonul este mai aglomerat iarna, înainte de sărbători: „Perioada în care e mai aglomerat la solariu e iarna, înainte de sărbători, când vin femeile pentru a căpăta un bronz pentru revelion când îmbracă rochii elegante şi mai decoltate. Şi mai vin acum în lunile mai-iunie pentru a se pregăti de vară ca să nu fie foarte albe când merg la mare sau în vacanţă“ .

Clientele se simt mai frumoase


Femeile care vin să se bronzeze la salon spun că se simt mult mai frumoase după o şedinţă în solariu. „După o şedinţă de bronzat mă simt sexi, simt că pot purta orice îmbrăcăminte şi arăt foarte bine. Merită să te bronzezi măcar pentru a dobândi acest sentiment“, a declarat Ana Golea, proaspăt bronzată. Pentru persoanele cu ten sesibil, cosmeticiana recomandă o cremă care se aplică pe corp înainte de a merge la solariu iar pentru persoanele care n-au probleme cu pielea se folosesc acceleratoare de bronzare sau creme cu efect autobronzant care sunt pe numere folosindu-se cele mai puternice la final, în funcţie de nuanţa pielii.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite