Fostul jucător al lui „U“ Cluj, Vitor Huvos, dă probe la Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorul brazilian Vitor Huvos, care a evoluat în sezonul trecut la Universitatea Cluj, se află în probe la formaţia Pandurii Târgu-Jiu, recent retrogradată în Liga a II-a, fotbalistul urmând să fie testat de antrenorul Marius Baciu în câteva meciuri amicale.

Brazilianul de 22 de ani a fost sub contract cu Universitatea Cluj în acest an, dar  şi-a reziliat angajamentul cu formaţia clujeană. "Am semnat cu cei de la Cluj pe doi ani cu opţiune de prelungire, dar am reziliat recent contractul şi vreau să joc la Pandurii", a spus Huvos.

La rândul său, antrenorul Marius Baciu a precizat că vrea să-l vadă pe mijlocaş la meciurile amicale. "Vitor Huvos este un jucător brazilian pe care-l vom testa în următoarele două zile. Acesta evoluează pe postul de mijlocaş lateral, atât pe stânga, cât şi pe dreapta. A jucat ultima dată la Universitatea Cluj. Vom vedea dacă el va rămâne sau nu. Trebuie să-l văd la joc", a spus Baciu.

Pandurii au învins aseară pe Minerul Lupeni cu 4-0, prin golurile marcate de Rusu, Nalaţi, Găman şi Sancira, iar Huvos a evoluat în repriza secundă. Diseară, elevii lui Marius Baciu o întâlnesc pe Minerul Mătăsari.

Gorjenii vor mai susţine duminică un amical cu ACU Arad, înainte de plecarea în Austria. Interesant este faptul că la Universitatea Cluj, în puţinele minute pe care le-a petrecut pe teren, brazilianul a fost folosit doar în centrul liniei mediene.

La antrenamente, pe vremea când pregătea formaţia clujeană, Viorel Hizo a încercat să-l reprofileze pe acesta pe postul de atacant, dar nici după plecarea sa Cristi Dulca nu a contat pe serviciile sale şi astfel clubul a renunţat la el.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite