Târgu-Jiu: Andre Nunes a plecat în Brazilia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Andre Nunes a plecat în Brazilia
Târgu-Jiu: Andre Nunes a plecat în Brazilia

Antrenorul Sorin Cârţu nu este mulţumit de atacantul brazilian Andre Nunes despre care spune că are kilograme în plus şi nu a slăbit deloc de când a venit la Pandurii.

Mai citiţi:

Ce rezultat s-a înregistrat în partida de aseară dintre Universitatea Craiova şi Dinamo.

Pe cine a apreciat Adrian Mititelu după partida de aseară.

Ce au spus jucătorii despre întâlnirea cu „câinii roşii“.

Brazilianul Nunes nu se mai antrenează de ieri cu Pandurii deşi conducerea clubului ajunsese la un acord pentru transferul său cu impresarul Adrian Ilie.

Brazilienii au probleme cu kilogramele

Cu toate că tratativele în vederea unui transfer erau avansate, brazilianul Nunes nu se mai află la Pandurii, el părăsind echipa înaintea deplasării spre Ploieşti. „Nunes are 92 de kilograme la 1,86 cât are şi zice că el e obişnuit aşa. Obişnuinţa e una şi cum trebuie să arăţi alta. De aceea au şi probleme brazilenii când vin aici şi toţi au kilograme în plus. Toţi parcă sunt Ronaldo!” a explicat Sorin Cârţu situaţia brazilianului precizând că cel care decide dacă va fi păstrat e preşedintele Marin Condescu: „Dacă va rămâne va decide preşedintele clubului, el decide dacă va fi păstrat în lotul nostru. Din punctul meu de vedere are kilograme în plus şi foarte greu cred că le va da jos. Şi nu am văzut nici un progres la el cât a stat aici dar preşedintele e cel care decide ce facem cu el. Mi se pare că a şi plecat pentru că nu a fost la ultimul antrenament. Sunt şi aspecte materiale legate de acest transfer şi bani pe care trebuie să-i achiţi pentru un jucător şi el nu face niciun fel de efort să slăbească. Era de o săptămână aici şi nu a dat jos nici măcar 500 de grame. În condiţiile în care se cer şi  bani mulţi pe el nu cred că e posibil să mai rămână.”

Nunes s-a speriat şi a plecat


Cârţu a explicat că probabil acesta s-a speriat după discuţia purtată cu el şi de aceea a plecat de la echipă: „Nu-i contest nişte calităţi de atacant, dar nu contează numai poziţia ta în faţa porţii ci trebuie să şi munceşti. Practic la antrenamente nu am văzut că ar vrea să rămână la această echipă. Parcă ar fi fost ca o siluire. Şi la jocul şcoală nu a avut nici un şut pe poartă şi nici o acţiune de poartă. Am avut unele discuţii cu el, în primul rând pe problema greutăţii şi l-am speriat poate de asta a şi plecat.”

Directorul sportiv al clubului gorjean, Robert Bălăeţ, a explicat că în acest caz au apărut probleme la negocierile cu fosta echipă a brazilanului dar e posibil ca jucătorul să vină totuşi la Pandurii: „Au apărut nişte probleme la negocieri şi se mai discută până la data de 30 de august un eventual transfer. Sunt  probleme legate de fosta sa echipă. El a plecat deja în Brazilia şi nu se mai antrenează cu noi.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite