Târgu-Jiu: Condescu: „Bergodi nu poate veni la Pandurii!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Condescu: „Bergodi nu poate veni la Pandurii!”
Târgu-Jiu: Condescu: „Bergodi nu poate veni la Pandurii!”

Preşedintele Marin Condescu a negat azi vreo discuţie cu Italianul Crstiano Bergodi pentru a-l înlocui pe antrenorul Sorin Cârţu după ce site-ul sport.ro a anunţat azi că actualul antrenor ar fi primit un ultimatum din partea clubului.

Antrenorul italian Cristiano Bergodi a fost la un pas de a îl înlocui pe Sorin Cârţu la Pandurii Târgu Jiu după eşecul gorjenilor din meciul cu Oţelul Galaţi dar acesta nu a primit acceptul Federaţiei Române de Fotbal informează site-ul sport.ro care precizează că antrenorul gorjenilor a primit un ultimatum din partea conducerii să  câştige meciul din etapa viitoare cu Dinamo.  Eşecul din meciul cu Oţelul Galaţi de ieri este al doilea înregistrat de Pandurii pe teren propriu în acest sezon dar conducerea clubului neagă că s-a luat în discuţie o eventuală demitere a tehnicianului craiovean.

Condescu condamnă regulile FRF

Preşedintele Marin Condescu a precizat azi că nu a purtat nici o discuţie cu Cristiano Bergodi după ce acesta a plecat de la Steaua: „Nu e adevărat că am fi purtat discuţii cu Bergodi, nu am discutat cu dânsul niciodată după ce a plecat de la Steaua. Nici nu am putea să-l luăm pe Cristiano Bergodi pentru că nu poate antrena două echipe de Liga I în acelaşi sezon. Deşi această regulă mi se pare aberantă pentru că e nedreaptă pentru antrenorii din România. Nu este în concordanţă cu dreptul la muncă pe care şi antrenorii ar trebui să îl aibă ca orice persoană, prin acest regulament lor li se îngrădeşte acest drept.”

Bergodi se află în prezent în litigiu cu Steaua şi continuă să se judece cu Gigi Becali depunând memorii la FIFA.

 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite