Târgu-Jiu: Milan Vukas a fost operat ieri a doua oară la Belgrad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Milan Vukas a fost operat ieri a doua oară la Belgrad
Târgu-Jiu: Milan Vukas a fost operat ieri a doua oară la Belgrad

Jucătorul Energiei Pandurii care a fost operat luni pentru extirparea unei tumori testiculare, Milan Vukas, a ajuns ieri din nou pe masa de operaţie, handbaliştii gorjeni rugându-se penru ca acesta să fie salvat.

Milan Vukas a fost operat luni de urgenţă la Belgrad, la spitalul de Oncologie, fiindu-i extirpată o tumoare. Ieri jucătorul Energiei a fost supus unei alte intervenţii prin care se speră oprirea extinderii bolii.

Jucătorii Energiei Pandurii au mărturisit că sunt şocaţi încă de când au aflat de cumplita boală care l-a lovit pe colegul lor. Mazilu spune că în prima fază a refuzat să creadă că e vorba de cancer. „Eu când am auzit de ce suferă, am crezut că e vorba despre vreo confuzie a doctorilor. El acuza nişte dureri în acea zonă sensibilă şi a mers la doctor. Într-o primă fază i-a zis că e vorba despre o infecţie şi i-a recomndat nişte antibiotice. Apoi, resimţind dureri din ce în ce mai mari a mers din nou la doctor, care l-a trimis la tomograf. Abia acolo, domnul Lăcătuşu a văzut că este vorba despre o cu totul  altă problemă şi a dat un prim verdict, acela că este suspect de cancer la testicule. Şi i-a recomandat să facă de urgenţă alte analize şi se opereze.”

Jucătorii spun că vor merge mai departe dar recunosc că sunt afectaţi de ceea ce i se întâmplă colegului lor de echipă, Mazilu precizând că se roagă cu toţii pentru sănătatea lui Vukas: „Noi suntem sportivi şi trebuie să mergem mai departe, dar o problemă de genul acesta ne afectează pe toţi foarte mult. Pentru că oricare dintre noi ar fi putut să fie în locul lui! Cum, din câte am înţeles, se va mai opera mâine dimineaţă la Belgrad. Am vorbit cu el la telefon şi părea destul de optimist. Ba chiar ne zicea că i-a spus doctorul că după 2-3 luni poate reveni la antrenamente. Oricum, ne rugăm cu toţii pentru ca operaţia să reuşească şi să fie sănătos.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite