Bătrâna bătută de bărbatul pentru care Ţundrea a făcut, nevinovat, 12 ani de închisoare, cere pedeapsa maximă pentru agresor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii de la Judecătoria Târgu-Cărbuneşti decid astăzi dacă Gheorghe Avram rămâne după gratii. Bărbatul despre care procurorii spun că este adevăratul criminal în cazul Ţundrea mai este suspectat că, în noaptea de luni spre marţi, a omorât în bătaie o bătrână.

După noaptea petrecută în arest, Gheorghe Avram a fost dus în această dimineaţă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti. Testul ADN a arătat că bărbatul de 42 de ani este autorul crimei din 1992 din Pojogeni, pentru care Marcel Ţundrea a făcut, nevinovat, 12 ani de închisoare, însă acum atenţia este îndreptată spre faptele comise în noaptea de luni spre marţi. O bătrână bătută crunt, alta decedată în condiţii suspecte şi o maşină răsturnată pe marginea unui drum din satul Tunşi al oraşului Ţicleni au pus ieri pe jar poliţiştii şi procurorii din judeţ. După o zi de audieri, bătrâna care declara ieri că a fost bătută cu bestialitate de o persoană necunoscută l-a identificat aseară pe Avram ca fiind autorul acestei fapte.

image

Avram este  cel care m-a bătut.  Eu l-am cunoscut pentru că a stat o perioadă la o vecină de-a mea din sat. A venit peste mine în casă, m-a luat cu mâna de gât să mă omoare. Mi-a dat cu bocancul în obraz ca şi cum ar da într-un dovleac şi mi-a pus mâna la gură să nu ţip. Vreau să-i dea cea mai mare pedeapsă pentru ce a făcut“, a spus îngrozită Maria Petec, în vârstă de 60 de ani. A furat o maşină şi a intrat cu ea în şanţ

La 100 de metri distanţă de casa acesteia, o vecină a fost găsită, tot ieri, în stare de inconştienţă, decedând ulterior la spital, însă nu se ştie deocamdată dacă tot bărbatul de 42 de ani se face vinovat şi de comiterea acestei crime. Poliţiştii au confirmat astăzi că Gheorghe Avram a fost reţinut pentru 24 de ore pentru cinci infracţiuni.

image

Acesta este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, iar într-un alt dosar pentru violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe“, confirmă Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

image

Cât despre moartea suspectă a Ioanei Bobeanu, procurorii au făcut o dezvăluire importantă. „Ne-am deplasat în Ţicleni pentru moartea violentă a unei o bătrâne. Aceasta a prezentat leziuni la nivelul feţei, iar coincidenţa face ca, în urmă cu mai mult timp, la acea bătrână să fi locuit în gazdă Gheorghe Avram. Deocamdată nu ne putem decide în cazul crimei, decât după ce vom vedea rezultatele necropsiei“, a declarat procurorul Emil Moţa, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite