Târgu-Jiu: Baschetbaliştii de la Energia au plecat azi spre Cluj Napoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Baschetbaliştii de la Energia au plecat azi spre Cluj Napoca
Târgu-Jiu: Baschetbaliştii de la Energia au plecat azi spre Cluj Napoca

Baschetbaliştii de la Energia Rovinari au plecat azi spre Cluj pentru meciul pe care îl au programat mâine seară cu formaţia locală Gladiator. Antrenorul Theo Evans le-a cerut elevilor săi să fie la fel de concentraţi şi la acest meci ca şi la partida câştigată la Sibiu.

Chiar dacă vor juca mâine cu Gladiator Cluj Napoca, baschetbaliştii au fost avertizaţi să fie atenţi şi la acest meci şi să păstreze concentrarea la fel ca la meciul cu Atlasib Sibiu: „Trebuie să fim concentraţi, să nu mai avem căderi în timpul partidei şi totul va fi în regulă. Nu e un meci uşor, trebuie să fim atenţi şi să jucăm un baschet puternic.” Totuşi gorjenii pot avea o misiune mai uşoară pentru că nu mai întâlnesc o echipă de top ci chiar una din codaşele clasamentului care nu ar trebui să le pună mari probleme.

Evans: "Toată lumea e cu ochii pe noi!"


Theo Evans le-a mai spus elevilor săi că victoria din meciul de la Sibiu îi obligă acum la mai mult: „Acum toată lumea este cu ochii pe noi. După victoria de la Sibiu avem datoria de a demonstra că nu a fost o întâmplare. Trebuie să fim concentraţi la Cluj, să facem cât mai puţine erori şi să fim atenţi sub panou pentru a profita cât mai mult de greşelile pe care ei le vor face.”
Evans e convins că Energia poate avea de acum o serie pozitivă de rezultaste  pentru că are un program destul de lejer: „Putem lega multe victorii pentru că avem şi un program care ne avantajează. Jucăm acum la Cluj, apoi primim vizita celor de la Timişoara după care ne deplasăm la Craiova şi jucăm din nou acasă cu Dinamo. Sunt meciuri pe care vrem să le câştigăm şi putem să facem asta.”


Jocul cu Gladiator se va disputa la Cluj în sala Horia Demian, de la ora 18:00, arbitrii acestei partide fiind Fabiana Niţu, Gabriel Dima şi Adrian Habor.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite