Târgu-Jiu: Basara a revenit la pregătire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Basara a revenit la pregătire
Târgu-Jiu: Basara a revenit la pregătire

Unul dintre jucătorii care au acuzat probleme medicale în stagiul din Austria, sârbul Marko Basara, a revenit de ieri la pregătire cu Pandurii. Situaţia acestuia este însă incertă chiar dacă se antrenează normal cu echipa, pentru că Sorin Cârţu nu este încântat de prestaţia sa şi lasă să se înţeleagă faptul că nu-l doreşte în lot.

Accidentat în cantonamentul din Austria, sârbul Basara care a revenit ieri la pregătire, nu l-a impresionat pe Cârţu prin prestaţia sa: „Avem destui străini, zic eu şu şi pe mine nu m-ar interesa prea mult Basara că nu mi-a făcut o impresie strong.” Tehnicianul nu l-ar dori în lot pe sârb deşi conducerea este de altă părere.

Basara împlineşte mâine 24 de ani


Preşedintele Condescu spunea că sârbul va reveni la echipă dacă se va reface după ruptura musculară suferită, acesta fiind acum 100% refăcut şi efectuând ieri antrenament cu echipa. „Basara revine doar dacă se face bine. Ştiţi că la Pandurii întinderile şi rupturile musculare nu se plătesc, sunt socotite din vina exclusivă a jucătorului. Brazilienii şi jucătorii din spaţiul ex-iugoslav, dacă nu prind perioada de cantonament, este foarte greu să-i aduci la forma fizică cea mai bună” a explicat preşedintele Condescu. Basara a fost chiar folosit azi în meciul amical pe care Pandurii l-au susţinut în compania Energiei Rovinari.

Marko Basara va împlini mâine 24 de ani, ieri sărbătorind împlinirea a 25 de ani slovenul Stromajer iar azi fiind ziua de naştere a lui Adrian Rusu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite