Târgu-Jiu: S-au trezit cu un BMW in curte şi cu gardul dărâmat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  S-au trezit cu un BMW in curte şi cu gardul dărâmat
Târgu-Jiu: S-au trezit cu un BMW in curte şi cu gardul dărâmat

O familie din Târgu Jiu va trebui să-şi reconstruiască gardul de beton al casei pentru a doua oară în acest an din cauza şoferilor neatenţi. Aseară, în jurul orei 22:00, un BMV condus de o tânără de 19 ani a sărit de pe şosea direct în curtea familiei lui Ion Cernitoiu.

Casa bătrânilor se află în imediata apropiere a curbei de la Podul Turcineşti iar accidentele sunt frecvente în zonă, gardul lor fiind proaspăt refăcut anul acesta din aceleaşi motive. Din cauza neatenţiei la volan şi a lipsei de experienţă, tânăra Ileana Opriţa a pierdut controlul autovehiculului, ploaia şi carosabilul umed făcând ca maşina să se răsucească de câteva ori pe şosea şi să se oprească în curte după ce a dărâmat gardul. 

Familia Cernitoiu este speriată de desele accidente care se produc în zonă. Ion Cernitoiu a povestit că stătea liniştit la televizor când a auzit bubuitura produsă de accident. „Noi eram la televizor când am auzit o bubuitură şi ne-au strigat vecinii să ieşim că iar ne-au dărâmat gardul. Nu era nimic grav cu cei din maşină, doar că erau la noi in curte şi gardul era pe jos. Acum câteva luni un alt şofer grăbit a intrat cu maşina şi ne-a dărâmat tot gardul. Am fost nevoiţi să-l refacem şi acum iar ne-am trezit fără o parte din el” s-a plâns bătrânul care va fi nevoit să refacă gardul, ajutat de cei care au intrat în gard din cauza neatenţiei.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite