Târgu-Jiu: Avramescu este soluţia lui Ciobotariu pentru înlocuirea lui Stângă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Avramescu ar putea fi o soluţie pentru retur la Pandurii
Avramescu ar putea fi o soluţie pentru retur la Pandurii

Plecarea lui Florin Stângă la grecii de la Skoda Xanthi a lăsat liber un loc de mijlocaş defensiv, antrenorul Ciobotariu fiind de părere că acesta poate fi ocupat şi de tânărul Avramescu.

 Pentru înlocuirea lui Florin Stângă la mijlocul terenului se caută acum soluţii dar nu neapărat din afară, Ciobotariu încercând să găsească variante bune chiar printre jucătorii din lot. „Avem soluţii pe postul lui Stângă. Cei care sunt în lot şi care evoluează în poziţia respectivă vor primi şanse să joace titulari. Murgan, Nalaţi, Avrămescu şi Rusu sunt soluţiile pentru postul de mijlocaş defensiv. Şi Avrămescu care este tânăr, dar de ce să nu primească o şansă ? Nu are experienţă, dar are calităţi. Dacă se va prezenta bine în perioada de pregătire, va avea ocazia să joace în Liga I. Vom transfera un alt jucător doar dacă se iveşte o oportunitate pentru club să luăm un jucător de valoare.“


Se caută şi un nou căpitan


Ciobotariu a rămas acum şi fără căpitanul de echipă, Stângă fiind desemnat căpitan în urmă cu patru ani când a venit la Târgu Ju de către Eugen Neagoe şi fiind înlocuit destul de rar, când lipsea de pe teren de Păcurar. Cum nici situaţia lui Păcurar nu este clară, fiind posibil ca şi acesta să plece de la Pandurii, S-ar putea ca Ciobotariu să caute şi un alt căpitan din tre jucătorii din lot: “Alex  Păcurar devine acum primul căpitan al echipei dar sper să nu plece şi el. Am nevoie de el la echipă, dar dacă va pleca, va trebui să alegem noii căpitani în cantonament. Nu ştiu cum voi proceda, dacă îi voi numi eu sau îi voi pune pe jucători să voteze.” În ceea ce priveşte locul lăsat liber de Stângă la mijlocul terenului, se caută deja soluţii pentru completarea acestuia.




Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite