Târgu-Jiu: Fiul judecătoarei Avramescu voia să devină magistrat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Fiul judecătoarei Avramescu voia să devină magistrat
Târgu-Jiu: Fiul judecătoarei Avramescu voia să devină magistrat

Visul tânărului Cătălin Avramescu, care şi-a pus la dispoziţie locuinţa pentru consum de heroină şi cocaină, ar putea fi spulberat dacă acesta va fi condamnat.

Cătălin Avramescu este student la Facultatea de Drept „Titu Maiorescu“ din Bucureşti, iar în următoarele 30 de zile va putea să meargă la cursuri doar cu acordul procurorului de caz întrucât are interdicţia de a părăsi municipiul Târgu-Jiu. Apropiaţii acestuia spun că tânărul îşi dorea să urmeze cariera mamei sale, aceea de magistrat. Între timp, anchetatorii merg pe toate pistele pentru a-i depista pe toţi membrii reţelei, care, se pare, au nume la fel de sonore ca şi cel al lui Constantin Gherghe şi Cătălin Avramescu. Din imaginile realizate de către DIICOT se poate vedea cum tinerii, atât la locuinţa din Bucureşti, de unde au fost ridicaţi doi dintre ei, cât şi la casa celui de-al treilea, din Târgu-Jiu, aveau pregătite pentru consum doze de heroină şi cocaină.

În locuinţele percheziţionate au fost descoperite ustensile folosite la consumul drogurilor, 20 comprimate de metadonă folosite pentru substituirea efectului consumului de heroină şi cantităţi mici de heroină şi cocaină pregătite pentru consum“,  a declarat Daniel Tică, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Judecătoarea Aurora Avramescu şi-a depus cererea de pensionare, pe care Consiliul Superior al Magistraturii a aprobat-o însă se pare că, surprinzător, aceasta a renunţat la pensie şi îşi va desfăşura în continuare activitatea în funcţia de judecător. Soţul acesteia este om de afaceri. Cătălin Avramescu, odrasla celor doi mahări, a mai fost implicat în ultimii ani în municipiul Târgu Jiu în diferite accidente rutiere, fără consecinţe grave.

Celălalt tânăr, Constantin Gherghe, este nepotul unui procuror care îşi desfăşoară activitatea la Târgu Jiu. Anchetatorii spun că acesta este al cincilea caz de consum de droguri înregistrat în judeţul Gorj în acest an.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite