Târgu-Jiu: Automatele de bilete, blocate cu chibrituri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Automatele de bilete, blocate cu chibrituri
Târgu-Jiu: Automatele de bilete, blocate cu chibrituri

Automoatele de bilete pentru mijloacele de transport în comun din municipiul Târgu-Jiu sunt blocate frecvent de persoane certate cu normele bunului simţ.

Din cele 16 aparate de acest fel amplasate în staţiile de autobuz din Târgu-Jiu, cel mai des sunt stricate cele care se află în zona Gării şi lângă fabrica de mobilă. Vasile Căilean, directorul societăţii de transport în comun din Târgu-Jiu, Transloc, spune că automatele sunt blocate cu tot felul de obiecte: „În locul loc de bani sunt introduse tot felul de obiecte. Am găsit bilete de tren, linguriţe pentru cafea, chibrituri. Toate acestea duc la blocarea aparatelor. Toate automatele sunt monitorizate prin dispeceratul nostru şi aflăm imediat atunci când se defectează“.
Potrivit directorului societăţii Transloc, s-a încercat chiar sustragerea banilor printr-o metodă inedită. „Doi copii de la centrul de plasament au introdus o bucată dintr-un pahari din plastic în orificiul pe unde se dă rest călătorilor. Banii nu mai ajungea la oameni şi aceştia îl strângeau apoi. Au fost prinşi de poliţia comunitară şi am introdus un sistem prin care nu se mai poate acest lucru“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite