Târgu-Jiu: Cârţu: „Tatăl lui Augustus nu e în puşcărie din vina mea!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Cârţu: „Tatăl lui Augustus nu e în puşcărie din vina mea!”
Târgu-Jiu: Cârţu: „Tatăl lui Augustus nu e în puşcărie din vina mea!”

Sorin Cârţu a fost nemulţumit că a fost judecat de către Comisia de Disciplină fără să fie ascultată şi părere sa. Tehnicianul a fost anunţat foarte târziu de cei de la comisie şi nu a putut ajunge ieri la şedinţa care a avut loc luni seara.

Aflând de suspendarea de şase etape, Sorin Cârţu a apreciat că nu trebuia judecat în absenţă pentru că nu fusese eliminat de pe teren:  „Aste e dacă mi-au dat şase etape, bravo lor! Dar de ce să mă judece pe ascuns? Eu unul n-am fost eliminat aşa că trebuia să mă cheme acolo. În mod normal, la o situaţie de genul acesta trebuie să dea posibilitatea să vi să te aperi. Ori cei de la comisie au anunţat luni la 13:00 că fac şedinţa. Ăştia sunt şi acesta e modul în care judecă ei numai după ce spune arbitrul. Ei au trimis la ora 13:00 că ei judecă după-amiază că ei fac şedinţe când vor ei că acum sunt meciuri de cupă. Ei îşi fac treburile dar noi nu mai suntem în cupă.”

Cârţu a mai precizat că nu înţelege cu ce l-a jignit pe arbitrul partidei, gestul său putând fi interpretat în diferite feluri: „I-am arătat, e un gest care se poate interpreta în multe feluri dar lui i-a spus observatorul ce a scris el în foaie. El spune că l-a informat observatorul că din minutul 86 am arătat mâinile încrucişate simbolizând cătuşele. Eu faţă de băiatul ăsta nu am zis nici să se ducă la puşcărie nici ceva de tatăl său, am făcut nişte gesturi care pot fi interpretate în mai multe moduri, fie că s-a terminat meciul, fie că e „X”, că e „piei Satană” sau orice. Dar faptul că e tatăl lui Augustus Constantin e la puşcărie acum, nu e din vina mea, este o coincidenţă. Eu nu am nici o vină. Şi atunci care e neadevărul dacă e aşa şi care e jignirea dacă eu l-am jignit cu ceva?”

Cârţu a mai precizat că cele şase etape de suspendare sunt foarte multe şi acordate pentru un gest care a fost interpretat într-un anumit mod cum a sugerat un observator: „Sunt foarte multe şase etape, dar asta este. Pe mine m-au suspendat că spune arbitrul al patrulea sau că spune observatorul că am zis nu ştiu ce sau că spune observatorul din tribună că am arătat nu ştiu ce. Dar de unde ştie el că nu arătam către jucătorii mei, de ce asociază ei imaginile de la tv cu ce vor ei? Poate eu mă cert cu un jucător al meu, de ce trebuie ei să interpreteze cum vor ei totul. Eu am vorbit cu ai mei, cu un jucător şi i-am făcut semn că trebuie să se termine meciul.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite