Au spart opt uşi de apartamente, sub aburii alcoolului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Rovinari au dispus reţinerea pe timp de 24 de ore a patru suspecţi, învinuiţi de comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

În această dimineaţă,  poliţiştii din Rovinari au fost solicitaţi prin apelul de urgenţă 112, să intervină  într-un bloc situat pe strada Prieteniei din localitate, întrucât mai multe persoane provoacă deranj public şi distrugeri pe scara blocului.
La faţa locului a ajuns imediat o patrulă mixtă poliţist-jandarm. Au fost depistaţi mai mulţi tineri, ce se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice şi care se manifestau violent. Cu sprijinul altor poliţişti şi a grupei de intervenţie a Inspectoratului de Jandarmi Gorj, s-a procedat la imobilizarea persoanelor recalcitrante, B.O.G., de 25 ani, C.V., de 24 ani, C.V., de 37 ani, toţi din oraşul Rovinari şi M.A., de 19 ani, din comuna Costeştii din Vale, judeţul Dâmboviţa, care au fost conduse la sediul Poliţiei Rovinari.
Poliţiştii au stabilit că cei în cauză, sub pretextul că un locatar al blocului în care au fost depistaţi de poliţişti, a aruncat cu un obiect de sticlă pe plafonul autoturismului lui C.V., de 37 ani, au lovit şi distrus 8 uşi ale apartamentelor de la etajele superioare.

image

Doi dintre scandalagii s-au ferit de aparatele foto


Pe numele suspecţilor a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Urmare a probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea celor patru suspecţi, pe timp de 24 de ore şi i-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.
În cursul zilei de mâine,  poliţiştii îi vor prezenta pe suspecţi, cu propunere de arestare preventivă, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite