Târgu-Jiu: Condescu: „Au găsit soluţiile să ajungă la poartă!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Condescu: „Au găsit soluţiile să ajungă la poartă!”
Târgu-Jiu: Condescu: „Au găsit soluţiile să ajungă la poartă!”

Preşedintele Marin Condescu e mulţumit că atacanţii echipei sale au găsit drumul spre gol în stagiul din Austria, lăudând compartimentul ofensiv pentru randamentul bun dat.

Citeşte şi

Cine vrea să câştige campionatul cu Universitatea

Ce s-a întâmplat cu cei doi jucători veniţi în probe la Craiova

Atacanţii de la Pandurii, Raskovic, Stromajer, Arrieta şi Tilincă,  au înscris fiecare de mai multe ori în jocurile amicale. Pentru Pandurii au marcat Tilincă de cinci ori, Raskovic şi Stromajer de câte patru ori, Vasilache şi Păcurar de trei ori, Arieta, Nalaţi şi Stângă  de două ori precum şi Martinovic, Ribic şi Cardoso câte un gol.

Ajung mai des la poartă, dar şi înscriu

Condescu consideră ca fiind foarte important pentru echipă faptul că jucătorii din atac au înscris în stagiul de pregătire din Austria.  „Cel mai important lucru este că toţi atacanţii au marcat în acest stagiu de pregătire, deşi nu sunt definitorii meciurile de pregătire. Antrenorul Cârţu, împreună cu jucătorii, au găsit soluţiile prin care pot ajunge la poartă mai des dar să şi să marcheze”, a precizat oficialul analizând eficienţa atacului la meciurile de verificare.
Acesta consideră acum că antrenorului Sorin Cârţu îi va fi greu se se decidă ce  cuplu de atac va folosi pentru că toţi atacanţii sunt de valoare: „Sorin va avea viaţă grea să aleagă atacanţii, dar depinde de ce formulă de atac va folosi, Arrieta -Tilincă sau Raskovic - Stromajer pentru că toţi au jucat bine. Atacanţii au dat un randament bun în acest stagiu.”

Marin Condescu este convins că lui Cârţu îi va fi foarte greu să aleagă titularii din atac, jucătorii înscriind de 28 de ori în meciurile amicale: „În momentul acesta şi Sorin Cârţu este destul de mulţumit de cei patru atacanţi, dacă i-au dat 28 de goluri în opt amicale. A mai avut acolo în probe doi atacanţi, dar nu s-a oprit asupra niciunuia pentru că erau sub ceea ce avea Pandurii. În plus, mai sunt unii jucători de la mijloc care pot juca în spatele vârfurilor. E acolo un Vasilache sau un Tremonti care pot juca pe atac, deci sunt variante”.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite