Târgu-Jiu: Evans nu ştie foarte multe despre Atlassib

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Evans nu ştie foarte multe despre Atlassib
Târgu-Jiu: Evans nu ştie foarte multe despre Atlassib

Antrenorul Energiei Rovinari se teme de jocul de azi cu Atlassib Sibiu şi pentru că este una dintre echipele puternice din România dar şi pentru că a făcut multe achiziţii şi nu mai cunoaşte jucătorii.

Jocul cu Atlassib este catalogat de Evans ca fiind deosebit de greu pentru echipa sa. „E un meci deosebit de greu, având în vedere faptul că la Sibiu toate meciurile sunt grele şi ne va fi foarte dificil acolo. Sibiul are o echipă destul de bună şi au şi suporteri care îi încurajează tot timpul. Sibiul e o echipă bună din câte ştiu, au două victorii şi nici o înfrângere şi au cu siguranţă şi mai mulţi fani” a precizat antrenorul gorjenilor care spune că echipa sa e pregătită pentru această confruntare: „Suntem pregătiţi pentru acest joc şi sper să câştigăm la Sibiu. Dacă vom câştiga va fi o victorie foarte importantă pentru noi pentru că ne-ar duce cât mai sus în clasament între primele echipe.”

Cea mai mare problemă a antrenorului american o constituie faptul că nu mai cunoaşte adversarul pentru că Atlassib a schimbat mulţi dintre jucători: „Nu ştiu prea multe despre această nouă echipă a Sibiului, au un nou antrenor şi au jucători noi faţă de cei de la Piteşti unde a rămas aceiaşi echipă. Am urmărit un meci înregistrat cu meciul lor cu Steaua de la Bucureşti, dar nu e relevant. Nu cunosc atât de mulţi jucători la această echipă. Nu sunt sigur care dintre cele două echipe este mai puternică pentru că sunt două echipe diferite ca stil de joc.”

CSU Atlassib Sibiu şi Energia Rovinari vor juca în această seară, de la ora 17:00, la Sibiu, meciul din etapa a treia a Diviziei A de baschet masculin. Atlassib a jucat primele două etape numai în deplasare, cu  Steaua Turabo Bucureşti şi Gladiatorul Cluj Napoca, câştigând ambele jocuri, cel cu Energia fiind primul programat pe teren propriu în acest sezon.

În sezonul trecut, cele două echipe s-au întâlnit atât în campionat cât şi în Cupa României, Energia reuşind să meargă atunci în sferturile de finală după ce a trecut de Atlassib.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite