Târgu-Jiu: Astăzi, starea de sănătate a lui Vili Pasăre s-a îmbunătăţit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Astăzi, starea de sănătate a lui Vili Pasăre s-a îmbunătăţit
Târgu-Jiu: Astăzi, starea de sănătate a lui Vili Pasăre s-a îmbunătăţit

Starea de sănătate a primarului comunei gorjene Dragoteşti, Vili Pasăre, care a fost rănit grav într-un accident de circulaţie, în noaptea de miercuri spre joi, s-a îmbunătăţit. Poliţiştii aşteaptă rezultatul probelor biologice pentru a se stabili dacă primarul a consumat sau nu băuturi alcoolice.

Edilului de la Slivileşti, Sorin Bucurescu, bun prieten cu Vili Pasăre, a declarat astăzi că victima dă semne de însănătoşire . „M-am interesat de starea lui Vili şi este mult mai bine faţă de ieri. A ieşit din comă ieri după-amiază. Ştiu că are probleme la bazin şi la dantură“. Acesta este internat la Spitalul de Urgenţă Bagdasar din Bucureşti, iar medicii sunt optimişti în privinţa vindecării.
Primarul din Dragoteşti se afla miercuri seara la o petrecere organizată de către Consiliul Judeţean Gorj cu ocazia împlinirii a 145 de ani de existenţă a instituţiei. 
În drum spre casă, pe raza comunei Băleşti s-a răsturnat cu maşina. Vili Pasăre a pierdut controlul volanului, într-o curbă la dreapta, iar maşina s-a răsturnat de mai multe ori şi a ajuns la o distanţă de 60 de metri de drum. Imediat după eveniment primarului i s-au recoltat probe biologice pentru a se stabili  dacă a consumat sau nu băuturi alcoolice.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie (IPJ) Gorj, Daniel Tică, până la acestă oră nu a sosit rezultatul probelor biologice.  „Noi nu ţinem ascuns rezultatul analizelor. Deocamdată, buletinul toxicologic în urma recoltării probelor biologice nu a sosit. Aşteptăm să vină. În această situaţie, rezultatele se fac publice doar acceptul victimei pentru că este vorba de autoaccidentare“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite