Târgu-Jiu: Un nou scandal la liceul de Artă (AUDIO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Un nou scandal la liceul de Artă (AUDIO)
Târgu-Jiu: Un nou scandal la liceul de Artă (AUDIO)

Un elev de la Liceul de Muzică a susţinut examenul de bacalaureat după ce profesorul de vioară a făcut evaluări la geografie şi a încheiat ilegal media acestuia. Profesoara de geografie ale cărei note şi absenţe au fost modificate de directorul adjunct Gheorghe Vasiloiu şi de profesorul de vioară Ilie Cetean este revoltată că nu se ia nicio măsură.

În urmă cu mai mult de o lună, la Târgu-Jiu, izbucnise un scandal monstruos din cauza unor note modificate ilegal în cataloc pentru a ajuta un elev-problemă să intre în bacalaureat. Astăzi, profesoara de geografie Maria Codiţă, a făcut noi dezvăluri ziarului Adevărul de Seară. Potrivit datelor furnizate de cadrul didactic, modificarea notelor în catalog este o practică des întâlnită în Liceul de Muzică şi Arte Plastice. „Sandu Georgian este un alt elev a cărui situaţie şcolară a fost încheiată abuziv. Dirigintele, Ilie Cetean, profesor de vioară,  i-a motivat o absenţă, i-a trecut o notă şi i-a încheiat media ca să poată intra în bacalaureat“, a povestit Maria Codiţă. Profesoara este revoltată mai ales din cauză că nu înţelege cum un profesor de vioară poate evalua un profesor la altă materie, fie ea şi geografie.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/ANUL 2009/iulie/Clip audio 21.mp3 width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=center dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite