Târgu-Jiu: Arbitrul de rezervă de la Pandurii – Unirea va fi retrogradat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Arbitrul de rezervă de la Pandurii – Unirea va fi retrogradat
Târgu-Jiu: Arbitrul de rezervă de la Pandurii – Unirea va fi retrogradat

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, a luat măsuri cu arbitrii care au greşit în etapa a XI-a, printre aceştia numărându-se şi arbitrul de rezervă de la meciul dintre Pandurii şi Unirea Urziceni, Marian Bordean.

Vasile Avram a precizat că arbitrii care au condus jocurile din ultima etapă a Ligii I de fotbal au primit calificative între bine şi foarte bine, cu excepţia celor de la jocurile Dinamo-Gloria Bistriţa şi Pandurii Târgu Jiu - Unirea Urziceni.

La  meciul Pandurii Târgu Jiu - Unirea Urziceni, Avram a precizat că brigada a obţinut calificativ bine/foarte bine, cu excepţia lui Marian Bordean, arbitru de rezervă, care nu s-a achitat de sarcinile şi atribuţiile date de regulamentele în vigoare şi a obţinut un calificativ slab.

Astfel, arbitrul Marian Bordean va conduce doar meciuri din campionatul judeţean până la 1 ianuarie 2010, la fel ca şi Ciprian Danşa, până când AJF-urile vor hotărî dacă vor fi retrogradaţi în lotul B sau lotul C. În cazul celor doi, fiind recidivişti, pentru că au mai fost retrogradaţi o dată în carieră, nu va mai fi luată niciodată în discuţie promovarea în lotul de elită.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite