Târgu-Jiu: Cârţu: „Ar trebui să fiu apărat de club”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Cârţu: „Ar trebui să fiu apărat de club”
Târgu-Jiu: Cârţu: „Ar trebui să fiu apărat de club”

Suspendat din nou de comisiile LPF, Cârţu spune că e obişnuit cu vânătoarea care se practică împotriva sa de cel de-al patrulea arbitru delegat la meciuri dar nu înţelege de ce conducerea clubului Pandurii nu se implică mai mult să-l apere de aceste practici.

Suspendat pentru a şasea oară de către comisiile federale, Sorin Cârţu s-a obişnuit cu tribuna dar şi cu nedreptăţile făcute de arbitri la adresa sa. „Sunt obişnuit cu nedreptăţile, cu vânătoarea care se face tot timpul împotriva mea. Comisia aceea nu mă ascultă pe mine, de ce să mă duc acolo. Nu vreau să mă duc la nici o comisie. Am atâtea eliminări, toate dictate de al patrulea arbitru pentru că îşi depăşeşte nişte atribuţii şi nu vede nişte lucruri simple care se întâmplă pe teren” a precizat antrenorul gorjenilor.

Acesta consideră că nu este apărat de clubul Pandurii în faţa nedreptăţilor care i se întâmplă: „Asta e situaţia, iar ceea ce mi se întâmplă mai ţine şi de altceva şi ar trebui făcut şi un protest din partea clubului. Ar trebui să fiu apărat pentru că eu efectiv sunt vânat. Alţii îl iau la înjurături, îl scuipă, îl împing pe arbitru şi nu li se întâmplă nimic. Numai la Pandurii, imediat Cârţu în tribună! Nu am văzut nici un protest din partea clubului vizavi de ce se întâmplă. Când e la Dan Petrescu să-l trimită în tribună, sare Meme Stoica şi mătură cu toţi.”

Cârţu a explicat că el a avut doar comentarii şi ironii la adresa arbitrului pentru că aceasta e atitudinea antrenorilor în general: „Atitudinea antrenorilor la toate echipele e aşa, toţi antrenorii sunt mai irascibili la toate echipele şi au comentarii acide sau ironii. Că am comentarii acide sau ironii, pentru asta să mă trimită în tribună? Dacă eşti prost şi nu vrei să vezi ce se întâmplă pe teren e normal să am atitudinea aceea.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite