Târgu-Jiu: Liviu Andrieş a fost demis fără nici o explicaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Liviu Andrieş a fost demis fără nici o explicaţie
Târgu-Jiu: Liviu Andrieş a fost demis fără nici o explicaţie

Directorul Liceului cu Program Sportiv , Liviu Andrieş, a fost demis în această dimineaţă fără nici o explicaţie de către Inspectoratul Şcolar Gorj, locul acestuia fiind luat de fostul director Cornel Ticveanu.

Numit recent ca director al Liceului Sportiv, Liviu Andrieş a fost demis în această dimineaţă de către inspectorul şcolar general, Justin Paralescu.  Inspectorul şcolar general adjunct, Gheorghe Mitescu, a precizat că la schimbarea directorului Andrieş s-a făcut o analiză a activităţii şi nu a fost vorba de o schimbare pe criteriul politic.

Profesor de sport şi antrenor la catedra de handbal, Liviu Andrieş a precizat azi că a fost anunţat doar că este demis dar nu i s-a oferit nici o explicaţie predând deja conducerea liceului fostului director Cornel Ticveanu: „Nu mi s-a oferit nici o ecxplicaţie, eral la alegerile de la AJF când am fost sunat să vin la liceu să predau totul. Am făcut deja rocada cu fostul director şi mă întorc la catedra de sport. Eu rămân să activez în cadrul liceului pentru că am luat prin concurs acest post.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite