Târgu-Jiu: Andrei Căpuşan a semnat cu Energia Rovinari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Căpuşan va juca în retur pentru Energia Rovinari
Andrei Căpuşan va juca în retur pentru Energia Rovinari

Energia Rovinari a perfectat la final de an un nou transfer, cel al jucătorului Andrei Căpuşan de la CS Otopeni. Gorjenii au demarat de mai mult timp discuţiile cu jucătorul care a evoluat şi în puternicele campionate din Staele Unite, acesta fiind dorit de antrenorul Theo Evans.

La plecarea din ţară Evans a cerut conducerii să poarte discuţii cu o serie de jucători care ar putea fi transferaţi la Energia, după evoluţiile slabe din finalul de tur antrenorul fiind decis să schimbe ceva pentru a putea ajunge în retur la play-off.
În prima fază Energia a renunţat la doi dintre baschetbaliştii care nu au dat randament în tur, Brandon Cole şi Justin Griffin. Kibwe Trim şi Louis Darby sunt jucătorii care le-au luat deja locul, cei doi evoluând şi sezonul trecut la Târgu Jiu dar alegând la debutul acestui sezon să plece la Piteşti. Nemulţumiţi de condiţiile de acolo, cei doi au ales să revină la Energia Pandurii cu care au semnat deja pentru retur. „Poate cu această echipă nu avem şanse pentru play-off, dar ne vom întări în iarnă, Trim a semnat, Darby va semna şi atunci ne vom îmbunătăţii jocul şi o să avem şanse” crede antrenorul Theo Evans care mai speră ca Energia să prindă locul opt care îi permite participarea la play-off. „Păstrăm şanse pentru play-off dar nu cred că sunt de ajuns doar Trim şi Darby, ne trebuie şi un român de valoare. Toate echipele din play-off au câte un român puternic” a mai precizat antrenorul care dorea neapărat să-l transfere pe Căpuşan.  Ieri conducerea de la Energia a finalizat negocierile cu Andrei Căpuşan, acesta evoluând ultimii trei ani la CS Otopeni, după ce a jucat în Staele Unite pentru echipa Colegiului St. John cât şi în NCAA şi  LaFayette.



Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite