Târgu-Jiu: Serviciul de Ambulanţă Gorj a amânat protestul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Serviciul de Ambulanţă Gorj a amânat protestul
Târgu-Jiu: Serviciul de Ambulanţă Gorj a amânat protestul

Veniţi la Târgu-Jiu ca să participe la un miting şoferii de la ambulanţă au făcut cale întoarsă. Unii angajaţi ai au venit de la distanţă de câţiva kilometri ca să participe la protestul ce era progrmat pentru astăzi numai că, odată ajunşi la Târgu-Jiu au aflat că acţiunea s-a amânat.

Angajaţii din cadrul Serviciilor de Ambulanţă din toată ţara ar fi trebuit să protesteze astăzi, în curţile instituţiilor, însă acţiunea sindicală a fost amânată.  Ambulanţierii gorjeni veniseră pregătiţi de miting însă în ultimul moment au aflat că s-a amânat totul. Salariaţii au luat act de deciziile stabilite la nivel sindical abia când au ajuns la sediul Serviciului de Ambulanţă Gorj unde au văzut lipit pe uşa de la intrare un afiş prin care se anunţa suspendarea protestului. Unii au venit cu maşina de serviciu consumând combustibil pe care alţii se chinuie să-l economisească. „Eu am venit chiar de la Mătăsari pregătit de protest, încă de la 8.30. Dar am înţeles că s-a amânat şi o să plec“, a spus Ion Chircu, şofer. Nemulţumirea sindicaliştilor se referă la modul în care a fost negociat proiectul salarizării unice. De asemenea, cei de la Ambulanţă reclamă faptul că sistemul sanitar este aşezat la un nivel inferior faţă de celelalte instituţii publice privind finanţarea şi salarizarea personalului.
„Nu mai avem sporuri nu mai avem nimic“

Venisem la protest să ştie toată lumea că suntem nemulţumiţi de salarii. Orele suplimentare nu se mai plătesc. Am auzit că vor să ne pensioneze la 62 de ani. Oare cum o să mai urc la anii ăştia un bolnav cu targa pe scări“, a mai spus Chircu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite