Târgu-Jiu: Evans: „Am fost aproape de o victorie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Evans: „Am fost aproape de o victorie”
Târgu-Jiu: Evans: „Am fost aproape de o victorie”

Energia Rovinari a pierdut meciul de debut din noul sezon de divizia A susţinut în deplsare la Piteşti, scor 83-78 pentru gazde, după un meci în care ambele echipe au avut parte de câte două sferturi reuşite.

Antrenorul Theo Evans a declarat la revenirea la Târgu Jiu a echipei că echipa sa a avut o evoluţie bună fiind aproape de victorie: „Am fost foarte aproape de data asta de victorie şi chiar am jucat bine. Am ţinut aproape tot jocul de adversar dar din păcate ne-au învins la final. Băieţii au fost cu totul altfel montaţi, au vrut să ofere o surpriză, dar cred că şi neşansa a fost de partea noastră. Gazdele de la Piteşti au câştigat pe final cu nişte aruncări de trei  puncte care le-au intrat de fiecare dată, e adevărat şi cu ceva şansă.”

Evans este optimist în perspectiva jocului cu Steaua din acest weekend apreciind că echipa sa şi-a îmbunătăţit sistemul de apărare: „Jocul s-a mai îmbunătăţit, mai ales apărarea, dar e adevărat că mai trebuie să mai lucrăm la contraatac şi atac poziţional.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite