Târgu-Jiu: Interviu/ Alexandra Bădoi, targujianca de la meteo care face senzaţie în capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgujianca Alexandra Bădoi este deja o binecunoscută prezentatoare tv şi cântăreaţă, după numai doi ani de când a plecat din oraşul de baştină şi s-a stabilit în capitală.

S-a făcut repede remarcată datorită faptului că, pe lângă frumuseţea cu care a fost înzestrată, este şi inteligentă. Are doar 21 de ani şi are toate calităţile pentru a avea o carieră strălucită. 
Alexandra Bădoi a acordat un interviu în exclusivitate pentru Adevărul de Seară Târgu-Jiu.


A.D.S.: Cum a fost prima dată când ai intrat în direct?
Alexandra Bădoi: Deşi am mai fost în direct, ca şi invitată în emisiuni, emoţiile erau infinit mai mari la meteo. De astă data aveam un rol definit: trebuia să prezint vremea, fără a uita cumva vreo informaţie, fără să mă bălbâi pentru că la televizor se uitau o mulţime de oameni care aveau să fie atenţi la ceea ce le spuneam eu. Şi încă ceva, eu nu am promter, vorbesc liber, astfel că emoţiile sunt şi mai mari. Mi s-a zis că m-am descurcat foarte bine la prima intervenţie. Sper să fi fost aşa... Colegii mei, Vlad Ionescu şi Mihaela Călin, m-au încurajat şi mi-au mai dat anumite sugestii.
ADS: Cum caracterizezi cele trei ocupaţii: televiziunea, muzica şi modeling-ul?
A.B.: Televiziunea, pentru mine înseamnă: jobul meu, informaţie, concentrare, lucrul în echipă, contactul cu publicul larg. Muzica: pasiune, relaxare, bucurie. Modellingul m-a ajutat să am mai multă încredere în mine, m-a ajutat să înteleg  mai bine cum se poartă o haină, ce înseamnă o ţinută, o atitudine. Acum însă, foarte rar mai fac activităţi ce ţin de acest domeniu.
ADS: De care dintre aceste activităţi te simţi mai apropiată?
A.B.: Televiziunea îmi e foarte aproape. Sunt la Antena 1 aproape în fiecare dimineaţă şi, inevitabil, sunt conectată la tot ce e legat de televiziune. Şi de muzică mă simt foarte apropiată. Nu e zi în care să nu cânt, să ascult vreo piesă sau poate să îmi vină vreo idee melodică. Acum nu m-aş vedea fără meteo sau fără muzică.
ADS: Mai ai timp şi pentru muzică şi şcoală?
A.B.: Încerc să-mi fac timp. La facultate îmi aleg cursurile cele mai importante la care trebuie să ajung; recunosc că nu pot citi tot ce ne recomandă domnii profesori şi nici nu pot fi la fel de preocupată ca alţi colegi, dar până acum am reuşit să fac faţă examenelor. Anul acesta cred că va fi mai greu. Sunt în anul III şi am şi licenţa de pregătit, dar mai e ceva timp până atunci. Pentru muzică, orice ar fi, îmi fac timp. Mă duc la canto de două ori pe săptămână, pentru că vocea trebuie lucrată şi studiată. Ajung şi la studio şi pentru că de curând am semnat un contract cu un manager, mă pregătesc pentru viitoarele spectacole. Îmi repet piesele, am un coregraf care îmi arată cum pot dansa mai frumos, îmi iau rolul foarte în serios şi încerc să dau ce am mai bun din mine.
ADS: Ce a însemnat participarea la Eurovision?
A.B.: Pot spune că e cel mai frumos şi cel mai important eveniment muzical de până acum... Îmi doream şi îmi doresc foarte mult să cânt, însă înainte de Eurovision aproape toţi cei care mă ştiau îmi ziceau să revin cu picioarele pe pământ şi să nu mă mai visez cântăreaţă, asta pentru că e foarte greu să reuşeşti în acest mediu. Simt cât este de greu, mă zbat, dar ştiu că nu e imposibil. Faptul că am fost şi eu printre cei 24 de semifinalişti m-a facut să am mai multă încredere în mine ţi să îmi dau seama că dacă vreau cu adevărat ceva, cu efort, pot avea ceea ce îmi doresc.
ADS: Câte melodii ai lansat şi ce planuri ai? 
A.B.: www.myspace.com/alexandrabadoi aici puteti asculta câteva din piesele  mele. Mai am 5 piese noi nouţe, pe care încă nu le-am publicat. La Eurovision am cântat un blues - r&b, însă, între timp, am schimbat genul muzical. Acum cânt pop, house, dance. În vara ce tocmai a trecut am lansat piesa „Summer of love” şi mă bucur că a plăcut. Am cântat această piesă la Liberty Parade, o puteţi auzi din când în când la radio ( Radio 21, Vibe, Zu etc). De asemenea, piesa a fost adăugată pe mai multe compilaţii cu hiturile verii 2009. De curând am semnat un contract de management cu Paul Soll şi împreună vrem să facem un proiect muzical de succes.  În curând vom lansa o nouă piesă (la care sper să venim şi cu un clip) şi ne pregătim pentru concerte .
 
S-a împiedicat şi a fost foarte aproape să cadă în direct

image

ADS Cum a fost la început ca prezentator tv?
A.B.: Încă mă consider la început, pentru că în televiziune mereu ai ceva de învăţat. În primele luni am fost foarte emoţionată şi agitată. Mă uitam mereu la înregistrări, mă analizam, mă criticam, îi intrebam pe toţi cum a fost şi la fiecare bâlbă făcută mă supăram. Dar nu m-am schimbat, cam aşa sunt şi acum. Poate că experienţa te ajută să treci mai uşor peste greşeli şi poate că îţi dai şi mai bine seama de rolul şi de responsabilităţile pe care le ai.
ADS: Ce întâmplare nostimă poţi să ne povesteşti legată de cariera tv, eventual din timpul unei emisiuni?
A.B.: Se întâmplă să ne amuzăm de unele bâlbe şi de ştirile haiose, uneori chiar  nu ne mai puteam opri din râs. Într-o zi, în timp ce arătam la plasmă prin ce locuri plouă, s-a întâmplat să-mi intre tocul într-o crăpătură şi m-am dezechilibrat. Pentru o clipă am crezut că voi cădea, dar mi-am revenit foarte repede şi am continuat să arăt la hartă. Acum mi se pare nostim, dar atunci nu a fost chiar aşa...
ADS: Ce îţi place să faci în timpul liber, dacă mai ai?
A.B.: Încerc să nu uit că avem nevoie de timp liber, aşa că ascult muzică, din când în când mai cânt la chitară, îmi place să ies cu prietenii în oraş, la evenimente, în parc. Cred că aş fi cea mai fericită dacă zilele s-ar mări, dacă am avea mai multă vreme ...

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite