Află cât câştigi dacă te angajezi ca bucătar în Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administratorii unui restaurant din Munchen angajează o sută de bucătari şi ajutori de bucătari cu experienţă. Pe lângă salariu, cei ce vor ocupa posturile vor primi bonusuri scutite de impozit, în funcţie de calificare şi experienţă.

Conform datelor publicate astăzi pe site-ul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj, patronul unui restaurant din Munchen caută bucătari şi ajutori de bucătari din Gorj. Firma are vacante 80 de posturi de bucătari. Activitatea constă în prepararea mâncărurilor conform standardelor companiei. Gorjenii care nu lucrează şi îşi doresc să ocupe un loc de bucătar în străinătate trebuie să aibă diplomă în bucătărie profesională, artă culinară sau orice alt învăţământ comparabil, să aibă competenţe în prezentarea mâncărurilor şi cunoştinţe în bucătăria internaţională, în special în cea germană. Este foarte important să fie capabili să lucreze în echipă, să dea dovadă de flexibilitate, rezistenţă la stres, să aibă abilităţi de organizare şi atitudine pozitivă. Trebuie să fie capabili să lucreze într-un domeniu aglomerat, să respecte regulile de sănătate, securitate şi igienă. În plus trebuie să aibă cunoştinţe de bază în limba germană. Salariul este cuprins între 1500 şi 2000 de euro brut pe lună plus bonusuri scutite de impozit, în funcţie de calificare şi experienţă.  Angajatul va beneficia de masă şi cazare gratuită dar şi de 22 de zile de concediu. Durata contractului este pe o perioadă de 24 de luni cu posibilitate de prelungire pe termen nelimitat.
De asemenea, tot pentru acelaşi restaurant se caută alte 20 de ajutori de bucătari care vor trebui să execute funcţii de bază de gătit, precum şi alte sarcini care ţin de activitatea de bucătărie. Aceştia vor trebui să respecte aceleaşi cerinţe solicitate pentru bucătari. Salariul este cuprins între 1200 şi 1400 de euro brut pe lună, plus bonusuri scutite de impozit. Pot beneficia de cazare, masă gratuită şi, de asemenea, au dreptul la 22 de zile de concediu. Contractul va fi încheiat pe termen de 24 de luni cu posibilitate de prelungire pe termen nelimitat. 
Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 16 septembrie pentru ambele posturi. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite