Târgu-Jiu: Află care va fi cuantumul taxei pentru parcarea auto în zonele rezidenţiale începând cu luna ianuarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Află care va fi cuantumul  taxei pentru parcarea auto în zonele rezidenţiale începând cu luna ianuarie
Târgu-Jiu: Află care va fi cuantumul taxei pentru parcarea auto în zonele rezidenţiale începând cu luna ianuarie

Primăria municipiului Târgu-Jiu a stabilit taxa care se va percepe începând din luna ianuarie 2010, pentru parcarea  autoturismelor  în zonele rezidenţiale. Târgujienii vor avea de ales între două abonamente, în funcţie de perioada solicitată pentru concesionare.

Consilierii locali au stabilit două posibilităţi de eliberare a abonemantului  de reşedinţă. Un proprietar de maşină va primi un abonament pentru o perioadă de un an, dacă plăteşte integral până la 31 ianuarie şi semestrial,  dacă se achită în două tranşe, respectiv 31 ianuarie pentru perioada 1 ianuarie-30 iunie şi 31 iulie pentru perioada 1 iulie-31 decembrie. Pentru anul 2010 taxa de închiriere a locului de parcare este de 10 Ron pe lună.
Ţinându-se seama de faptul că există situaţii în care numărul de solicitanţi depăşeşte numărul locurilor de parcare amenajate, consilierii locali au considerat să aibă prioritate la repartizare, persoanele cu handicap accentuat sau grav, precum şi persoanele care, având domiciliu în zona sistematizată, au deţinut garaje înregistrate la Primăria municipiului şi au achitat taxa de utilizare teren. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite