Târgu-Jiu: Află care sunt cele mai importante evenimente din ultimele 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Află care sunt cele mai importante evenimente din ultimele 24 de ore
Târgu-Jiu: Află care sunt cele mai importante evenimente din ultimele 24 de ore

Principalele ştiri care apar în ediţia tipărită a Adevărului de Seară de Târgu-Jiu.  

Azi-noapte ora 00.40

Depozit de animale incendiat din neatenţie


Pompierii din cadrul Detaşamentului Târgu-Jiu s-au deplasat azi-noapte cu două autospeciale pentru a stinge un incendiu izbucnit la un depozit de cereale, proprietatea Corneliei T, situat în comuna Drăguţeşti, sat Urecheşti. Au ars acoperişul depozitului pe o suprafaţă de 50 de metri pătraţi şi mai multe plăci de azbociment, valoarea pagubelor ridicându-se la 1000 de lei. Animalele au fost evacuate până la sosirea pompierilor. Incendiului a izbucnit de la o scânteie în urma sudurii unui schelet metalic de lângă depozit.

Azi dimineaţă, ora 04.40

Pompieri au intervenit pentru scoaterea unei femei din fântână

Pompierii din cadrul Detaşamentului Motru au intervenit azi dimineaţă pentru a scoate o bătrână căzută în fântână. Pompierii au făcut tot posibilul să o scoată din fântână  pe Eugenia N. de 74 de ani din Motru, sat Lupoaia. La sosirea  ambulanţei femeia era conştientă, dar a fost nevoie să fie trasportată la spital pentru a primi alte îngrijiri medicale.

Astăzi, ora 14.00

„Săptămâna criminalităţii“ la penitenciar

Penitenciarul Târgu-Jiu a fost gazda unui eveniment organizat în parteneriat cu mai multe instituţii locale. Această acţiune face parte din campania de luptă împotriva violenţei şi are drept scop identificarea modalităţilor de prevenire a oricăror forme de violenţă, neglijenţă sau abuz între persoanele private de libertate. La acest eveniment pe lângă reprezentanţii autorităţilor locale au mai participat şi un grup de deţinuţi din cadrul penitenciarului Târgu-Jiu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite