Târgu-Jiu: Mihai Prunariu va conduce încă patru ani AJF Gorj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Prunariu a fost reales azi pentru încă patru ani ca preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Gorj. Acesta a primit 29 dintre voturile celor 37 de reprezentanţi ai asociaţiilor de fotbal din judeţ, contracandidatul său Daniel Băloi primind doar opt voturi.

În urma alegerilor care au avut loc azi la Adunarea Generală a AJF Gorj, Mihai Prunariu a primit un nou mandat să conducă fotbalul gorjean. Peste 50 de oameni de fotbal, preşedinţi sau delegaţi de cluburi de fotbal au venit azi să asculte programele celor doi candidaţi la preşidinţia AJF. La şedinţa care a avut loc la Hotel Sport a luat parte şi un reprezentant al Federaţiei Române de Fotbal, directorul Mihai Căpăţână, care a supervizat buna desfăşurare a alegerilor. După câteva ore în care s-a făcut analiza activităţii din cei patru ani de mandat ai lui Mihai Prunariu,  şi s-au ascultat programele celor doi candidaţi, delegaţii cu drept de vot au trecut la alegerea preşedintelui şi a celor doi vicepreşedinţi.

În urma procesului de votare,  Mihai Prunariu a obţinut 29 de voturi, iar contracandidatul său, Daniel Băloi, doar opt. Primul vicepreşedinte votat a fost Cosmin Tutunaru, şleful comisiei de arbitri care nu a avut contracandidat fiind votat în unanimitate ca vicepreşedinte cu probleme de arbitraj. Vicepreşedite pentru ramura legată de competiţiile desfăşurate sub egida AJF a fost ales Mihai Popescu care a câştigat cu acelaşi număr de voturi, respectiv 29-8 în faţa lui Ion Enea.

Noul preşedinte şi-a desemnat deja secretarul general care va fi Jean Bălănescu iar Vasile Chitu a fost desemnat trezorier al AJF, ambii fiind validaţi  de Adunarea generală.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite