Târgu-Jiu: Astăzi au loc alegeri la AJF Gorj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Astăzi au loc alegeri la AJF Gorj
Târgu-Jiu: Astăzi au loc alegeri la AJF Gorj

Alegerile pentru funcţia de preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Gorj vor avea loc azi, după ora 10:00, cei 37 de delegaţi având de ales între vechiul preşedinte Mihai Prunariu şi fostul secretar general Daniel Băloi.

Azi delegaţii şi preşedinţii echipelor de fotbal din judeţ afliate la AJF Gorj şi care au drept de vot, vor vota pentru a-şi alege preşedintele.
Noul candidat Daniel Băloi a jucat fotbal la Pandurii la juniori şi la alte echipe din judeţ şi a arbitrat la nivelul judeţului Gorj şi la eşalonul divizionar C, promovând chiar şi în lotul B de unde a fost scos în urma unei decizii controversate care l-a făcut să renunţa la arbitraj. Până anul trecut acesta a fost secretar general al AJF Gorj de unde a demisionat în acest an în prezent fiind secretar general al clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu.

Mihai Prunariu a fost arbitru divizionar la nivelul lotului C şi preşedintele al Comisiei Judeţene de Arbitri din cadrul AJF Gorj. Acesta a fost preşedinte al AJF Gorj în ultimii patru ani şi a fost până recent director al clubului Pandurii de unde a fost demis în urmă cu o lună.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite