Târgu-Jiu:Campania ADS, un succes! (galerie foto)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:Campania ADS, un succes! (galerie foto)
Târgu-Jiu:Campania ADS, un succes! (galerie foto)

Cititorii au venit la redacţie, au sunat sau au tansmis mail-uri de felicitare ca urmare a acţiunii desfăşurate ieri de redacţia ADS Târgu-Jiu

Oamenii spun că ideea promovării ariilor protejate este foarte bună şi şi-au oferit sprijinul pentru acţiunile noastre viitoare.
„Mi-a părut rău că nu am putut participa“
„Mi-a părut rău că nu am putut participa direct la campania de ecologizare a Defileului dar sper ca în viitor să mai faceţi astfel de acţiuni“, a declarat Ion Lupulescu, 23 de ani, din Târgu-Jiu. Oamenii au fost impresionaţi de fotografiile din Parcul Naţional Defileul Jiului, de frumuseţea peisajelor şi de eforturile făcute ieri de toţi cei care au participat la acţiune: „Am văzut pe site ce aţi făcut acolo şi cred că ar trebui ca mai multă lume să dea dovadă de bun simţ respectând măcar munca depusă ieri de toată lumea“, Gabriela Zamfir, 30 de ani, Târgu-Jiu.
Am strâns o tonă de PET-uri
Campania de promovare a Parcului Naţional Defileul Jiului s-a sfârşit ieri printr-o acţiune de ecologizare pe Defileu. Grija pentru natură şi respectul pentru frumuseţile ariei protejate au adus la un loc zeci de persoane. Înarmaţi cu saci şi mănuşi dar şi cu mult entuziasm, cei prezenţi au luat la puricat mai multe zone iar la final cu pet-urile strânse am realizat un „munte“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite