39 de posturi titularizabile la 630 de candidaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Examenul se desfăşoară astăzi, începând cu ora 10.00, în sălile din cadrul Grupului Şcolar Ion Mincu şi ale Colegiului Naţional Ecaterina Teodoroiu.

630 de dascăli speră să ocupe unul din cele 39 de posturi titularizabile.

„630 s-au înscris. Urmează să stabilim la ora 10.30 dacă există şi absenţi. Avem 39 de posturi titularizabile, majoritatea la Liceul de Muzică, posturi cu specializări care nu sunt foarte accesibile şi la Şcoala Postliceală, care este la Colegiul Tehnic Ion Mincu, un singur post de matematică, trei de educatoare, niciun post de limba română, niciunul de învăţător. Concurenţa este destul de mare şi sper să conducă la recrutarea resursei umane de foarte bună calitate. Dacă nu reuşesc să ocupe unul dintre aceste posturi şi obţin peste 5, atunci pot să se replieze pe cele de suplinitori. Va fi supraveghere video, dar si fără aceste camere era o exigenţă sporită”, anunţă Gheorghe Mitescu, inspectorul adjunct al ISJ Gorj. Sunt puse la dispoziţie 200 de posturi de suplinitori, complete şi incomplete.

Candidaţii au la dispoziţie patru ore după primirea subiectelor. Pe lângă camerele web, vor exista şi doi profesori supraveghetori în sală.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite