Târgovişte: De la pomană la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi barbaţi de etnie romă, în vârstă de aproximativ 30 de ani, din cartierul Teiş, au ajuns, ieri, la spital, după o ceartă care a izbucnit la o pomană.

Cei doi au fost bătuţi crunt, de rudele lor, iar unul din ei s-a ales cu răni grave fiind tăiat cu o coasă în zona capului.

Potrivit adjunctului şefului Poliţiei Municipiului Târgovişte, comisar Daniil Zepişi, în scandal au fost implicaţi patru bărbaţi. Se pare că după ce au băut bine la o pomană în cartierul târgoviştean Teiş, cei patru s-au luat la bătaie. “În urma altercaţiei au rezultat două victime care au fost trimise la spital pentru îngrijiri medicale. Starea conflictuală a fost aplanată şi în continuare desfăşurăm activităţi pentru menţinerea ordinii în zonă”, a declarat adjunctul şefului Poliţiei Municipiului Târgovişte, comisar Daniil Zepişi.

Bărbatul rănit la cap cu coasa va avea nevoie de câteva zile de îngrijiri medicale dar este în afara oricărui pericol. Agresorii s-au ales acum cu dosar penal pentru infracţiunea de lovire şi alte violenţe, iar toţi cei implicaţi în scandal ar putea fi amendaţi cu până la 1000 de lei de căciulă.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite