Târgoviste: S-a sinucis de dorul soţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat internat la Spitalul Orăşenesc Găeşti a murit, noaptea trecută, după ce s-a aruncat de la etajul patru al instituţiei medicale.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa, Ioana Preda, a declarat, pentru „Adevărul de Seară” că bărbatul, în vârstă de 67 de ani, a fost internat în urmă cu trei zile la Secţia de Boli Interne din cadrul spitalului din Găeşti.

Victima a suferit un şoc, după ce în urmă cu două săptămâni, soţia acestuia a decedat şi a fost dus de rude la spital, pentru a primi ingrijiri medicale.

Potrivit Ioanei Preda, noaptea trecută, în jurul orei 00.30, când toţi bolnavii dormeau, bărbatul s-a aruncat de la ferestra salonului, situat la etajul patru al clădirii, şi a murit pe loc. Corpul neînsufleţit al victimei a fost dus la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte pentru necropsie.

Este al doilea caz de acest gen înregistrat în această lună în judeţul Dâmboviţa. În urmă cu două săptămâni, o femeie cu afecţiuni psihice a încercat să se sinucidă. Bolnava, în vârstă de 58 de ani, din comuna dâmboviţeană Bucşani, internată la Spitalul de Psihiatrie din Pucioasa, s-a aruncat de la etajul doi al clădirii, suferind răni grave.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite