Târgovişte: Un preot s-a rostogolit cu maşina aproape 200 de metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte: Un preot s-a rostogolit cu maşina aproape 200 de metri
Târgovişte: Un preot s-a rostogolit cu maşina aproape 200 de metri

A luat-o pe “calea greşită”. Un preot în vârstă de 48 de ani, din localitatea Mărceşti, este în stare destul de gravă la spital, după ce, ieri seară a pierdut controlul volanului, a lovit un stâlp de telegraf, a intrat inapoi pe carosabil, după care s-a rostogolit pe câmp aproximativ 200 de metri. În maşină se mai aflau încă doi bărbaţi, fraţi, de 25 şi 33 de ani, care au scăpat cu răni minore.

Accidentul a avut loc pe DJ 711 între localităţile Dobra şi Bilciureşti.

Preotul a fost scos cu mare greutate din maşina făcută zob de către medicii de pe ambulanţă. Răniţii au fost transportaţi cu două ambulanţe la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte pentru îngrijiri medicale.

Cel mai şifonat din toată această cascadorie a ieşit preotul care de cum a fost adus la spital a şi fost băgat în operaţie. Sorin Joiţa, medic la Ambulanţa Dâmboviţa, a declarat că acesta prezintă traumatisme cranio cerebrale şi fracturi la membre. “Accidentul s-a produs datorită neadaptării vitezeiîn condiţiile unui carosabil ud. Şoferul a dărâmat un stâlp şi apoi s-a oprit pe câmp la distanţă mare. În cauză s-a întocmit dosar penal”, a declarat inspectorul Laurenţiu Rădună de la Serviciul Poliţiei Rutiere Dâmboviţa.

Deocamdată nu se ştie dacă preotul a consumat sau nu alcool înainte de a se urca la volan. Poliţiştii i-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, însă rezultatul va putea fi aflat de abia peste o lună de zile.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite