Târgovişte: O plimbare nu costă nimic şi te relaxează

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru târgoviştenii care s-au săturat de terase, baruri şi cluburi sau cei care nu dispun de fonduri pentru a merge la piscină, la munte sau la mare există o alternativă mult mai ieftină: plimbarea prin oraş.

Puteţi urca pentru început în Turnul Chindiei să admiraţi oraşul de la înălţime. Priveliştea este superbă şi puteţi bate cu privirea până la Mănăstirea Dealu. Intrarea vă va costa 2,5 lei. Apoi, vă recomandăm să vă îndreptaţi spre Piaţa Tricolorului, locul de întâlnire al tinerilor. Aici îi puteţi admira pe cei care fac figuri artistice cu rolele sau bicicletele.

Dacă v-aţi odihnit suficient pentru a continua plimbarea luaţi în calcul următoarea destinaţie: scuarul Primăriei. Aici veţi putea sta minute în şir cu ochii la jocul de lumini care îmbracă Primăria Târgovişte.

Plimbarea poate sfârşi pe una dintre cele mai liniştite şi relaxante străzi din Târgovişte, de la bifurcaţia străzii Calea Domnească spre Teiş. În zonă, sunt case frumoase, unele vechi de câteva decenii bune, altele moderne, cu grădini pline de flori şi verdeaţă.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite