„Pe româneşte” Muncitorii îşi dau cu stângul în dreptul la Spitalul Judeţean din Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe firme dâmboviţene care au câştigat licitaţii pentru diferite lucrări, în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţe din Târgovişte, au fost la un pas să le fie reziliate contractele. Preşedintele Consiliului Judeţean a spus că muncitorii se mişcă prea lent faţă de omologii lor austrieci.

Constructorul austriac „Vamed”, care a câştigat lucrările, s-a mişcat exemplar şi lucrează mai repede decât era prevăzut în graficul de execuţie, a spus boss-ul de la Consiliul Judeţean (CJ) Dâmboviţa.

„O parte din firmele dâmboviţene care au câştigat licitaţiile, au un dezinteres total. Au scormonit curtea spitalului şi au lăsat-o într-un hal fără de hal. Sper că lucrările decurg bine acum, pentru că sunt plecat de trei zile din ţară. Când o să mă întorc, o să verific. Am înţeles  că au făcut un grafic de execuţie, au făcut parcarea din faţă şi urmează parcarea din spate. Aici era problema, că se blocase toată circulaţia în curtea spitalului”, a declarat pentru „Adevărul”, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Florin Popescu. 



Lucrări întârziate cu o săptămână


Florin Popescu mai spune că lucrările la Spital sunt întârziate cu o săptămână, iar pentru a  reveni în grafic, muncitorii lucreză şi ziua şi noaptea. Din scaunul de manager al unităţii spitaliceşti lucrurile se văd altfel. „Se lucrează foarte bine şi suntem în grafic. Nu e nicio întârziere la nicio lucrare”, a declarat Lavinia Ionescu, managerul Spitalului Judeţean.

Valoarea totală a lucrărilor se ridică la 5,6 milioane de lei, bani proveniţi de la CJ. Lucrările de reabilitare vor consta în refacerea pardoselelor, mansardare şi extindere saloane, finisaje exterioare, zugrăveli, reabilitare utilităţi.

În viitor, conducerea spitalului are în plan atragerea de fonduri europene pentru a renova corpurile C şi D, unde se află în acest moment găzduite peste 10 specializări.

image
image
image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite