ACŢIUNE INTENŢIONATĂ! Anchetatorii au stabilit că incendiul de la „Tasty Cafe” a fost provocat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii au făcut un prim pas spre dezlegarea misterului care plana asupra exploziei în urma căreia, barul „Tasty Cafe”, situat pe strada Negustorilor din Târgovişte, s-a făcut scrum. S-a stabilit că acţiunea a fost intenţionată. Urmează acum să se stabilească cine se face vinovat de acest dezastru.

Este arătat cu degetul chiar patronul localului, despre care se crede că şi-ar fi dat singur foc, pentru a pune mâna pe asigurare. De altfel, de ceva timp, acesta lipise un afiş în care anunţa că vrea să vândă locul.

„În momentul de faţă efectuăm cercetări. Ieri, poliţiştii criminalişti au ridicat mai multe probe, mai exact urme, ce vor fi analizate în perioada următoare. Noi acum încercăm să găsim autorii faptei. Oricum, sunt luate în seamă atât varianta ca focul să fi fost pus de cineva rău intenţionat, dar şi pe cea în care patronul şi-ar fi dat singur foc pentru a pune mâna pe asigurare”, a declarat agent Raluca Trandafir, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

Totul s-a întâmplat ieri dimineaţa. La sosirea pompierilor, barul, care funcţiona la etajul întâi al unei clădiri situate în Centrul Vechi al municipiului Târgovişte ardea, iar mai multe ferestre fuseseră sparte şi aruncate de suflul exploziei.

Au ars piese de mobilier patru canapele din piele, două televizoare LCD, două boxe audio, trei aparate de aer condiţionat, precum şi ferestrele din termopan. Doar intervenţia promptă a pompierilor a făcut ca flăcările să nu se extindă şi la locuinţele vecine.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite