Un microbuz cu 25 de persoane la bord s-a izbit de un autocamion pe DN 71

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un microbuz de persoane s-a ciocnit, astăzi dimineaţă, cu un autocamion pe DN 71, în localitatea Dealu Mare din judeţul Dâmboviţa. Autoturismul a încercat să depăşească o căruţă când s-a izbit de autocamion.

Sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 09.30, şoferul unui microbuz cu aproximativ 25 de persoane la bord a încercat să depăşească o căruţă şi s-a izbit de un autocamion, în localitatea Dealu Mare din judeţul Dâmboviţa, pe DN 71 Târgovişte-Sinaia.

UPDATE 10.45

"L-am vazut făcând stânga-dreapta, cred că voia să depaşească o căruţă. Am început să dau flashuri şi să claxonez dar nu dadea nicio intenţie de a opri. Eu atunci am frânat până m-am oprit de tot. El a cotinuat şi s-a oprit în mine. Eu am tras de centura şi am dat scaunul mai în spate ca sa fiu cât mai departe de parbriz. Daca nu făceam asta îmi intra oglinda direct în cap", a declarat Mihai Anton, şoferul autocamionului.

"Aveam 20 de persoane în microbuz. La un moment dat mi-a intrat o căruţă în faţă pe care am vrut s-o depăşesc. Apoi nu ştiu ce s-a mai întâmplat, ca m-am trezit direct în autocamion", a declarat şoferul microbuzului.

Doi dintre pasagerii răniţi au fost duşi la spital. Ceilalţi patru au primit îngrijiri la faţa locului.

Pasagerii care au scăpat teferi au fost urcaţi în alt microbuz care a continuat drumul pe ruta iniţială

Mai multe ambulanţe au venit la Dealu Mare, iar Inspectoratul Judeţean de Poliţiei Dâmboviţa anchetează condiţiile în care s-a produs incidentul auto.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite