Ziua României va fi sărbătorită la Târgovişte şi cu o lansare de carte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scriitorul Vasile Lupaşc invită dâmboviţenii la o nouă lansare de carte, de această dată în format audio. Data de 1 decembrie nu este întâmplător aleasă pentru acest eveniment, dâmboviţenii, şi nu numai, fiind astfel încurajaţi să simtă româneşte.

În luna noiembrie anul trecut, târgovişteanul Vasile Lupaşc lansa prima carte audio despre Vlad Ţepeş – Străjer la Porţile Raiului, lectura Mircea Albulescu. A urmat apoi Furia Zimbrului, lectura Marcel Iureş. „Mă simt extrem de norocos că pot să lucrez cu actori şi mai ales oameni ca domnii Iureş şi Albulescu. Ei ar trebui să fie declaraţi patrimoniu naţional, pentru că sunt impresionanţi în tot ceea ce fac”, declara atunci Vasile Lupaşc pentru "Adevarul". După un an, lansează Prin Iadul Tătarilor, lectura Marcel Iureş, carte audio care trezeşte, ca şi precedentele, mândria naţională adormită în mulţi dintre români.

Reduceri la preţul cărţilor

Evenimentul are loc pe 1 decembrie, de la ora 17.00 şi este găzduit de pub-ul La Scriitori, din Târgovişte. Sunt aşteptaţi să vină românii de toate vârstele, pentru o întâlnire de suflet, într-o zi specială, cu o mare încărcătură istorică.
Vor fi prezentate şi celelalte cărţi audio, de asemenea cele două volume din romanul istoric Răstignit între Cruci, pe care cei prezenţi le vor putea achiziţiona la preţuri mai mici decât în librării.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite